.
  • Opel ADAM câştigă premiul pentru "Cel mai bun Design Interior al Anului"


    Locul 1 în competiţia "Automotive Interiors Expo 2013 Award" la categoria vehicule de productie.



    Stuttgart. O mare onoare pentru o maşină mică - astăzi Opel ADAM a fost distins cu premiul pentru cel mai bun design interior al unei mașini de producție la "Automotive Interiors EXPO 2013", în Stuttgart. Modelul urban iconic s-a plasat înaintea unor concurenți puternici, cum ar fi Alfa 4C, Jaguar F-Type, Renault Clio şi noul Range Rover. EXPO AWARD face parte din salon şi vizează concepte, materiale, suprafețe, echipări și componente interioare. Un juriu format din jurnalişti auto respectaţi selectează câștigătorii celor șapte categorii.

    Elizabeth Wetzel, Director de Design Interior al noului model, este deosebit de mulțumită de victoria Opel ADAM: "Individualizarea din interior este una din multele trăsături remarcabile ale lui ADAM. Maşina noastră lifestyle mică oferă aproape 82.000 combinaţii pentru personalizarea interiorului. Acest premiu este un tribut minunat adus întregii echipe de design Opel."

    Această echipă este construită având designerul GM în centrul său. Juriul de specialitate a fost de aceeași părere și, de asemenea, nominalizat-o pe Elizabeth Wetzel în categoria Interior Designer of the Year, un premiu foarte apreciat în industrie.

    Acest premiul de design reprezintă altă declarație clară în ceea ce-l priveşte pe Opel ADAM. Introdus în aprilie 2013, noul venit a câştigat deja cinci titluri în competiția inovatore "Plus X Award", precum și renumitul red dot design.


    Sursa: Opel Romania 


    luni, 10 iunie 2013, ora 10:03

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.