.
  • La Auto Sima Beyer Focsani poti face plata facturii de service in mai multe rate egale, fara dobanda!


    Plata in rate egale, fara dobanda
    Masina ta are nevoie de o interventie service urgenta, sau necesita o revizie completa? Ai fost implicat intr-un accident si masina nu are asigurare? Sau poate ai achizitionat o masina second care are nevoie de schimbul distributiei. In oricare dintre aceste situatii te-ai afla, amanarea lucrarilor nu este o solutie.

    De aceea Auto Sima Beyer Focsani iti ofera posibilitatea de a plati, in rate egale si cu dobanda 0%, achizitia de piese si accesorii auto sau reparatia si intretinerea masinii tale.

    Se poate face plata între 3 şi 12 rate egale cu 0% dobândă, pentru plata integrală a ratei lunare până la data scadentă. Ofertă valabilă doar pentru titularii de card ai partenerilor noştri: BRD, Banca Transilvania şi Alpha Bank. Ofertă supusă unor termene şi conditii. Detalii la consilierii de service sau la facturare.


    Încărcare cu freon a instalaţiei de aer condiţionat de la doar 129 lei cu TVA!
    Dacă aveţi probleme cu aerul condiţionat al maşinii dvs. vă aşteptăm la Auto Sima Beyer pentru reîncărcarea cu freon a instalaţiei. Pachetul include: verificarea etanşeităţii instalaţiei de AC, încărcare cu freon şi încărcare cu ulei frigorific.

    *Preţuri cu TVA, valabile în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2013. Detalii suplimentare in service.


    Nu uitati sa apelati la service-ul nostru si pentru: efectuarea reviziilor, garantii, verificarea Inspectiei Tehnice Periodice (ITP), montat si echilibrat roti, montat instalatii GPL omologate, centru constatari daune, asigurari si tractari auto. 

    Detalii suplimentare despre aceste oferte aflati in service-ul Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro. Va asteptam!


    vineri, 12 aprilie 2013, ora 09:14 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.