.
  • Ambasadorul Statelor Unite în Croaţia întâmpinat de echipa Chevrolet la lansarea modelului Trax din Zadar


    Zadar/Zurich. Săptămâna aceasta, Chevrolet Europe a avut plăcerea de a întâmpina un oaspete foarte special la lansarea europeană pentru media a nou-nouţului SUV de mici dimensiuni Chevrolet Trax: Kenneth Merten, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Croaţia.


    Invitatul VIP a fost întâmpinat de Vijay Iyer, director de comunicare în cadrul Chevrolet şi Cadillac Europe, care i-a prezentat programul organizat de Chevrolet pentru jurnaliştii europeni pe Coasta Dalmată. De asemenea, Iyer i-a înmânat ambasadorului o ediţie specială aurie a mingii One World Futbol, practic indestructibilă.

    „Suntem încântaţi de faptul că Chevrolet a ales Croaţia şi în special această frumoasă regiune de coastă - Zadar - ca destinaţie pentru lansarea celui mai nou SUV” a declarat ambasadorul Merten. „Susţinerea comunităţilor din această ţară este foarte importantă pentru mine şi pentru întregul personal al ambasadei S.U.A. din Croaţia, de aceea apreciem acest cadou.”

    „A fost o onoare pentru noi să îl avem pe ambasadorul Merten alături şi să îi putem prezenta culisele evenimentului,” a declarat Vijay Iyer. „De asemenea, dorim să ne exprimăm recunoştinţa faţă de ambasada S.U.A din Republica Croaţia pentru adăugarea unui autovehicul Chevrolet Volt în flota lor auto.”

    Chevrolet va întâmpina aproximativ 1000 de jurnalişti şi dealeri din întreaga Europă în oraşul Zadar. Aceştia vor avea posibilitatea de a se familiariza îndeaproape cu noul SUV de mici dimensiuni Chevrolet Trax în cadrul unei prezentări interactive. Trax este cel mai nou model din portofoliul Chevrolet.

    Proiectul One World Futbol şi Chevrolet au intrat în parteneriat pentru a le transmite bucuria adusă de fotbal tinerilor din întreaga lume. Chevrolet s-a angajat să doneze 1,5 milioane de mingi One World Futbol practic indestructibile pe parcursul a trei ani, printr-o reţea de organizaţii care lucrează cu comunităţi dezavantajate din toată lumea.



    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani



    luni, 15 aprilie 2013, ora 10:21

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.