.
  • Primavara se numara ofertele in service-ul Auto Aiss Focsani



    Verificare geometrie roţi începând de la 52 Ron cu TVA!
    Geometria unghiurilor rotilor este unul dintre cei mai importanti parametri ai deplasarii in conditii de siguranta a masinii dvs.

    Este indicat să verificaţi periodic geometria roţilor deoarece o stare deficitară a unghiurilor roţilor poate creea neplăceri, cum ar fi: comportament anormal al traiectoriei de mers a maşinii, consum mare de combustibil, uzură prematură şi neuniformă a anvelopelor precum şi uzură prematură a elementelor ce intră în componenţa sistemului de suspensie şi direcţie.


    52 lei pentru reglare punte faţă
    78 lei pentru reglare punte faţă şi spate.


    *Preţuri cu TVA inclus, valabile pentru autoturisme, în anumite termene şi condiţii, detalii in service.

     
    Diagnoză computerizată şi scanare la doar 52 lei cu TVA.
    Diagnoza auto constă în desfăşurarea activităţilor de identificare a codurilor de defect stocate în regiştrii de memorie ai autoturismului dvs. Avem echipamentul necesar şi o echipă de profesionişti foarte bine pregătiţi, gata oricând să vă ajute. Veniţi cu maşina la doctor să verificam starea de sănătate actuală a acesteia! Oferta  valabila  doar pentru marcile Opel si Chevrolet.
     
    *Preţuri cu TVA, valabile în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2013. Detalii suplimentare in service.
     

    Va asteptam in showroom-ul Auto Aiss din Focsani cu oferte imbatabile prin Programul Rabla pentru marcile Opel si Chevrolet. 



    Detalii suplimentare despre aceste oferte gasiti in service-ul nostru - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, receptie.service@autoaiss.ro


    joi, 11 aprilie 2013, ora 10:21 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.