.
  • GM investeşte 4 miliarde de euro în viitorul Opel până în 2016

    • Consiliul de administrație GM exprimă un angajament clar față de Opel
    • Dan Akerson, CEO GM: "Opel are sprijinul deplin al GM"
    • Confirmarea planului de viitor "DRIVE!2022"
    • O bucată din Zidului Berlinului ca simbol al solidarității
    Rüsselsheim. Consiliul de administrație General Motors (GM) a folosit reuniunea sa din Rüsselsheim pentru a sublinia angajamentul faţă de Opel și Germania. Acest angajament a fost, de asemenea, reflectat prin aprobarea unui amplu program de investitii.

    GM va investi 4 miliarde de euro în Germania și în Europa, până în 2016. "Fiind o companie auto de nivel global, GM are nevoie de o prezență puternică în Europa - în termeni de design și dezvoltare, precum și în procesul de producție și vânzări", a declarat Dan Akerson, Președinte și CEO GM, la un briefing de presă la Adam Opel Haus. "Opel este esenţial pentru succesul nostru și are sprijinul total al companiei-mamă."

    Consiliul de Administratie a ales Germania pentru una dintre întâlnirile programate regulat pentru a obține informații direct de la sursă cu privire la progresele înregistrate de strategia pe 10 ani DRIVE!2022 și provocările pieţei auto europene. Consiliul a folosit ocazia pentru a se întâlni cu economiști, politicieni și sindicaliști.

    În plus față de Akerson, CEO Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, Președintele Consiliului de Supraveghere, Steve Girsky, și Președintele Consiliului de Lucru, Dr. Wolfgang Schäfer -Klug, au vorbit la conferința de presă de astăzi, la Rüsselsheim. Consiliul de administrație a salutat oaspeții de onoare, prim-ministrul landului Hessa, Volker Bouffier, ambasadorul american, Phil Murphy, precum și primarul din Rüsselsheim, Patrick Burghardt, care a adus vizitatorilor Cartea orașului pentru a o semna.

    Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Adam Opel AG, a subliniat faptul că este o mare onoare pentru Opel să găzduiască consiliul GM: "Acest Consiliu a exprimat din nou foarte clar că planul nostru pe 10 ani DRIVE!2022, care prevede revenirea noastră la profitabilitatea până la mijlocul deceniului, are suportul complet al companiei mamă". O mare parte din investiții merg în ofensiva de modele Opel. Până în 2016, Opel va introduce 23 noi modele şi 13 motorizari noi.

    Preşedintele Consiliului de Supraveghere Opel, Steve Girsky, a spus: "Consiliul de Administrație se află aici pentru a îşi sublinia solidaritatea și sprijinul. Opel este parte a GM din 1929 și este astăzi mai mult decât oricând un element decisiv în forţa putere inovatoare a companiei. Acest parteneriat este mai puternic decât a fost vreodată."

    În urma întâlnirii cu presa, Dan Akerson a arătat o bucata din Zidul Berlinului care aparține Opel și care va fi plasată în fața Adam Opel Haus, pe Friedrich-Lutzmann-Ring. "Această bucată de zid este un simbol al culturii noastre corporative", a declarat CEO-ul Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann. "Simbolul trebuie să reamintescă tuturor că nu acceptăm ziduri sau obstacole, că eliminăm orice obstacole din minţile noastre și pe cele dintre diferitele culturi și începem acum un nou capitol în istoria Opel."


    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani


    joi, 11 aprilie 2013, ora 08:10

1 comentarii:

  1. Adrian Pusca says:

    Este foarte greu sa castige piata firma Opel, avand in vedere ca in Europa si nu numai nemtii de VW fac ravagii. Am amintit de VW ca sunt concurentii lor directi. BMW nu isi are locul in discutie.

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.