.
  • Dr. Karl-Thomas Neumann, nou Președinte al Consiliul de Administrație Adam Opel AG, Preşedinte GM Europe şi Vicepreşedinte GM


    Steve Girsky: “Dr. Neumann adaugă forţă semnificativă conducerii.”

    Detroit/Ruesselsheim. Consiliul de Supraveghere al Opel l-a numit pe Dr. Karl-Thomas Neumann (51) Președinte al Consiliului de Administrație al Adam Opel AG, numire efectivă începând cu 1 martie 2013. În plus, GM l-a numit pe Dr. Neumann Preţedinte al GM Europe şi Vicepreşedinte GM. El va deveni membru al Comitetului Executiv GM şi se aşteaptă să joace un rol cheie în conducerea globală a GM.



    Steve Girsky, Preşedinte al Consiliului de Supraveghere Opel, a spus: “Dr. Neumann are cunoștințe aprofundate despre industria auto. Are un palmares dovedit de afaceri crescute în mod profitabil, ca şi în întoarceri de situaţie. Va aduce forţă semnificativă Consiliul de Administrație şi va fi esenţial în a conduce compania pe un drum ce se va număra printre cele mai de succes din Europa.”

    “Opel/Vauxhall este esenţial pentru succesul global al General Motors,” a spus Dan Akerson, Preşedinte şi CEO GM. “Acestă mişcare va asigura că aveam cel mai bun leadership posibil pe măsură ce continuăm drumul spre profitabilitate şi creştere în Europa.”

    Dr. Neumann spune: “Sunt încântat să conduc o companie cu o atât de bogată tradiţie germană şi un portofoliu de produse atât de puternic. Sunt conştient că este o sarcină plină de provocări, dar sunt convins că alături de echipa mea de conducere şi de angajaţi vom întoarce compania."

    Dr. Neumann se alătură Opel/Vauxhall de la Volkswagen AG, unde a deţinut poziţii de CEO şi Vicepreşedinte Volkswagen Group China, fiind localizat în Beijing din septembrie 2010 până în august 2012. Anterior, Dr. Neumann a deţinut variate funcţii de management în cadrul Volkswagen Group, căruia i s-a alăturat în 1999 în fruntea Grupului de Cercetare şi director al Electronic Strategy. 

    Dr. Neumann a studiat inginerie electrică la Universitatea din Dortmund şi la Universitatea din Duisburg, unde a primit şi titlul de doctor.
    miercuri, 6 februarie 2013, ora 08:27

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.