.
  • Duster e o inspiraţie pentru fotograful britanic Max Milligan


    Fotograful britanic Max Milligan a urmărit maşina oficială a European Nature Trust – Dacia Duster – prin România, în cadrul unui foto şi video-jurnal. Max a descoperit România cu ocazia filmărilor la deja celebrul documentar „Wild Carpathia”, difuzat de Travel Channel şi de TVR în 2011-2012. Ulterior, impresionat fiind de natura şi peisajele din ţara noastră, şi-a propus să facă un album foto, aşa cum a mai procedat şi în alte ocazii, în urma călătoriilor sale în Liban sau Ghana.

     
    Tot Dacia Duster i-a fost partener de drum în acest demers şi l-a inspirat atât de mult, încât a devenit un personaj în povestea spusă de Max Milligan prin fotografiile sale. El se află deja la a 3-a sesiune foto în România. După cum arată şi materialele, e vorba de sezonul de iarnă, precedentele două fiind în sezonul de vară şi de toamnă.

    Max şi Duster au văzut Bărăganul, Constanţa, Delta Dunării, zona Vrancei, Moldova, zona centrală spre Brasov şi, desigur, Bucureştiul, punctul de sosire şi de plecare.

    Dacia Duster a devenit, în 2012, maşina oficială a European Nature Trust (TENT), organizaţie neguvernamentală care  oferă ajutor pentru păstrarea şi restaurarea ultimelor areale de sălbăticie şi a habitatelor degradate din Europa. În 2010, The European Nature Trust a co-finanţat producţia documentarului „Wild Carpathia”, un documentar despre frumuseţea naturală extraordinară din munţii Carpaţi, din Transilvania. Scopul documentarului a fost să mărească gradul de conştientizare asupra problemelor de mediu din această zonă, să sublinieze frumuseţea lor naturală şi să încurajeze eco-turismul. Fotograful Max Milligan este unul dintre ambasadorii şi susţinătorii TENT.


    Sursa: www.daciagroup.com


    joi, 31 ianuarie 2013, ora 09:10   

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.