.
  • Peugeot 301, sedanul puternic si elegant, ideal pentru orice tip de calatorie

     

     

    Descopera noul sedan puternic, elegant si conectat, ideal pentru orice tip de calatorie.

    Eleganta si caracter
    PEUGEOT 301 respecta cele mai recente coduri stilistice ale marcii. Cu aspectul sau modern si puternic, sedanul PEUGEOT 301 include o grila frontala verticala impozanta, faruri redesenate si accesorii elegante. Semnatura luminoasa, include blocuri optice cu tehnologie LED si stopuri cu efect de gheara, cu rolul de a evidentia caracterul high-tech.

    Ambianta interioara premium
    Dupa deschiderea portierelor sedanului PEUGEOT 301 vei avea acces la interiorul modern, unde se remarca panoul instrumental redesenat, impreuna cu display-ul tactil central, de mari dimensiuni (7”), compartimentul noului sedan reflectand mixul perfect intre eleganta si modernitate.

    Performante dinamice Peugeot
    Manevrabilitatea dinamica a sedanului PEUGEOT 301 garanteaza nivelul inalt de confort si tinuta de drum stabila, pe variate suprafete de rulare.

    Interior confortabil si practic
    In interior, sedanul PEUGEOT 301 asigura confortul maxim atat soferului cat si celor patru pasageri, care se pot relaxa in compartimentul primitor. Portbagajul, unul dintre cele mai mari din segment, poate ajunge de la 506 de litri la 1.332 de litri printr-o simpla miscare, datorita banchetei fractionate din spate, in format 1/3 – 2/3.

     

    Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

     

    Termenii si conditiile
    Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.