.
  • Comanda acum SUV-ul compact Jeep Renegade si ai cutie automata cadou

     

    Intelligent Speed Assist
    Noul Renegade se adaptează la viteza setată de sistemul Traffic Sign Recognition (TSR), setările fiind controlate din opțiuniile volanului. Traffic Sign Recognition – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.

    Uconnect™ 5”
    Display color de 5” perfect integrat și ușor controlabil prin comenzile de pe volan. Porturile Aux-in și USB compatibile cu iPod, Mp3 players și USB. Interfața Bluetooth® permite folosirea telefonului fără a-ți distrage atenția de la drum.

    Lane departure Warning Plus
    Sistemul activ de avertizare la părăsirea benzii de rulare reașează automat mașina pe bandă, în cazul în care se încearcă trecerea peste marcaj fără semnalizare.

    Best small SUV
    Te așteaptă o lume plină de aventuri! Întâmpină-le cu încredere alături de Jeep Renegade, declarat “Cel mai Bun SUV Compact”, pentru trei ani la rând, de revista britanică 4×4 Magazine. În plus, de la noul design, până la noul pachet de lumini cu LED, Noul Jeep Renegade este pur și simplu imposibil de trecut cu vederea.

     

     

    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

     

    Ofertă valabilă pentru Jeep Renegade 1.3 Turbo 150 CP DDCT6 4×2, în limita stocului disponibil, fiind supusă unor termene și condiții. Masina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.