.
  • O selecționată de juniori ai clubului CFR 1907 Cluj va reprezenta România la campionatul de fotbal Volkswagen Junior World Master

    Volkswagen susține participarea echipei de juniori a clubului CFR 1907 Cluj la Volkswagen Junior World Master, cea mai importantă competiție mondială de fotbal destinată copiilor sub 13 ani. Evenimentul este unul dintre proiectele internaționale Volkswagen care integrează perfect parteneriatul strategic cu UEFA, lansat în acest an. Campionatul de juniori se va desfășura în Berlin în același weekend în care va fi inaugurat Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Germania este câștigătoarea ultimei ediții a competiției de juniori, aspect care arată că rezultatele înregistrate de echipele mari sunt influențate printre altele și de accentul pus pe dezvoltarea juniorilor.

    Brandul auto german sprijină talentul și pasiunea pentru sport, mișcare, valori împărtășite și de clubul de fotbal CFR Cluj.

    "Mobilitatea și dezvoltarea educației sunt valori de bază pentru Volkswagen. Ne bucură că putem fi alături de un club din România care investește în pregătirea juniorilor. Germania demonstrează de ceva timp că succesul internațional este influențat de cât de mult investim în dezvoltarea copiilor. Sperăm ca în 5-10 ani să revedem și noi acești copii jucând pentru naționala României la competiții precum cea din Rusia", declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

    Tinerii de la echipa de juniori ai CFR Cluj vor fi reprezentanții României la Campionatul Mondial de Juniori din Germania.

    Evenimentul din acest an va avea loc într-un spațiu spectaculos din țara de proveniență a actualului deținător al Cupei Mondiale pentru Juniori: Germania. Meciurile se vor juca pe terenurile oficiale ale echipei Hertha BSC Berlin din Parcul Olimpic (Hanns-Braun-Straße, Berlin), cu vedere directă către emblematicul Stadion Olimpic (Olympia Stadion) din Berlin.

    Ziua de vineri 15 iunie va debuta cu sosirea echipelor, sesiuni de antrenamente și  ceremonia de deschidere. Ziua de sâmbătă va fi dedicată exclusiv meciurilor din competiție și se va încheia cu o vizită a Stadionului Olimpic. Finala se va disputa duminică, iar în încheiere pe lângă ceremonia de premiere, tinerii se vor bucura și de o plimbare cu barca.

    Echipele participante la această competiție vor reprezenta următoarele țări: România, Germania (cu două echipe), Spania, Franța, Austria, Italia, Irlanda, Olanda, Rusia, Suedia, Elveția, Peru, Mexic, Kazahstan, Slovenia, Africa de Sud, Coreea de Sud și Turcia.

    Meciurile pentru juniori vor avea loc pe arene de dimensiuni mai mici (60-70 m x 45-50 m) și implică utilizarea unor echipe formate din nouă jucători. Echipei trimise în teren i se adaugă cinci rezerve, plus doi adulți însoțitori. Jucătorii participanți trebuie să fie născuți în 2005 sau mai recent adică să aibă cel mult 13 ani.

    Volkswagen este sponsorul oficial al naționalei de fotbal a Germaniei, câștigătoarea ultimei ediții a Campionatului Mondial din Brazilia 2014. De asemenea, Volkswagen va fi sponsorul oficial și partenerul de mobilitate al Campionatului European de Fotbal din anul 2020, ediție în care și România va găzdui patru meciuri.

    Volkswagen susține în România dezvoltarea sportului atât la nivel de amatori, cât și profesionist. Cea mai importantă competiție susținută de companie este Maratonul București, unde va fi sponsor oficial a cursei de semi maraton Volkswagen Bucharest Half Marathon.


    Sursa: Volkswagen Romania

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.