.
  • Premiul Ecomotor: noul Opel Vivaro este 'Cel mai bun autovehicul comercial'

    • Alegerea a 80.000 de cititori ai ziarului financiar El Economista
    • Aspectul proaspăt, tehnologia avansată şi designul elegant au atras voturi



    Madrid.  Noul Opel Vivaro, care va fi lansat la sfârşitul verii, a obţinut deja prima distincţie: a fost votat drept „Cel mai bun autovehicul comercial” în cadrul premiilor Ecomotor într-un sondaj realizat printre 80.000 de cititori ai cotidianului financiar spaniol El Economista.


    A doua generaţie a modelului Vivaro îmbină funcţionalitatea unui autovehicul comercial uşor şi beneficiile unui birou pe roţi cu confortul şi atractivitatea unui autoturism. Deţine toate atributele necesare pentru a avansa pe baza succesului predecesorului său: numeroasele sale variante sunt acum mai lungi pentru a mări capacitatea de încărcare; habitaclul include echipamente de ultimă generaţie precum sistemul de infotainment IntelliLink de la Opel cu un sistem de navigaţie intuitiv şi soluţii de design inteligente care adaptează rapid şi uşor spaţiul habitaclului pentru utilizarea ca birou mobil.


    La fel de important, noul Vivaro este extrem de eficient din punctul de vedere al consumului de carburant: sunt disponibile motoare turbo diesel noi, care dezvoltă o putere între 66 kW/90 cp şi 103 kW/140 cp, cu un nivel redus al consumului de carburant de până la 5,7 l/100 km şi emisii de CO2 de până la 149 g/km. Acestea sunt printre cele mai bune cifre din segmentul său, fiind atât în beneficiul portofelelor proprietarilor, precum şi al mediului înconjurător.


    Practic şi confortabil la interior, solid şi elegant la exterior: noul Vivaro aduce pentru prima dată în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare premiata filozofie de design a Opel - „măiestria sculpturală întâlneşte precizia germană”. Design-ul său seducător este cel care promite să atragă noi grupuri de clienţi. Exteriorul este elegant şi contemporan, cu o grilă proeminentă, elemente frontale şi motivul caracteristic al „tăişului” lateral, toate derivate din multipremiatul limbaj de design Opel. Luminile diurne integrează, de asemenea, forma de aripă tipică Opel şi sunt disponibile cu tehnologia LED, conferind autovehiculului un aspect distinctiv. Prin designul plăcut şi practic al părţii din spate, Vivaro îşi afirmă rezistenţa solicitată de clienţi în utilizarea zilnică.


    Enrico De Lorenzi, Director Vânzări, Marketing şi Servicii Post-vânzare din cadrul Opel Spania, a declarat cu privire la distincţia Ecomotor: „Noul Vivaro intră pe o piaţă foarte competitivă, unde clienţii, mai mult ca niciodată, sunt în căutare de ceva în plus faţă de un autovehicul comercial uşor. Aceştia au nevoie de un autovehicul care să fie extrem de flexibil în utilizare şi capabil să funcţioneze ca un instrument de lucru, dar şi ca minifurgon. Gama de modele Vivaro oferă soluţia perfectă pentru aceste cerinţe. Aceasta constituie o parte importantă a noii ofensive de produse Opel şi ne va întări considerabil poziţia pe piaţa autovehiculelor comerciale uşoare.”


    Sursa: Opel Romania


    vineri, 6 iunie 2014, ora 08:41

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.