.
  • Grand Prix, trei premii Gold si un Silver pentru campania Opel 'Mini Rabla' din România

    • Geometry Global Bucharest, recunoaștere impresionantă la Golden Hammer
    • Geometry Global, “Rețeaua anului”


    București. Agenția de publicitate a Opel România, Geometry Global Bucharest, se întoarce de la Golden Hammer, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de creativitate, cu 5 premii pentru campania Opel “Mini Rabla”.

    Juriul a punctat simplitatea și impactul campaniei concepută și desfășurată în România, acordând proiectului Opel premiul Grand Prix și premiul Gold la categoria “Advertising Campaigns”. Mai mult, premiile Gold la categoriile “Outdoor Posters” și “Direct Marketing”, ca și Silver la “Best use of media” au revenit aceleiași campanii Opel.

    “Mini Rabla” s-a desfășurat în 2013 pentru a comunica oferta companiei în programul de casare. Cu ocazia zilei de 1 iunie, copiii au fost invitați la showroom-urile Opel pentru a schimba mașinuțele de jucărie stricate pe mini modele Opel noi, într-o paralelă cu programul similar adresat posesorilor de mașini eligibile pentru “programul Rabla”. O parte dintre mașinuțele la care au renunțat copiii și-au găsit locul pe un panou de publicitate exterior pentru a ilustra parcarea în care trebuie aduse mașinile vechi pentru a le înlocui cu un Opel nou.

    Opel “Mini Rabla” a mai obținut premii în cadrul Red Apple, Golden Drum și ADC*RO awards, având astfel mari șanse de a deveni cea mai premiată campanie a anului 2014.

    Cu contribuția decisivă a succesului înregistrat cu campania Opel din România, Geometry Global, cea mai mare agentie de activare de brand din lume, a câștigat titlul de “Rețeaua Anului” în cadrul aceluiași festival desfășurat la Riga, în Lituania.

    Cu un total de 7 trofee, Geometry Global Bucharest a devenit cea mai premiată agenție din România la Golden Hammer 2014.


    Sursa: Opel Romania 


    marti, 17 iunie 2014, ora 08:55

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.