.
  • 'Opel ADAM 1909', promovat de Marco Reus

    • Ediţia specială limitată ADAM „1909” este denumită după anul de înfiinţare al echipei de fotbal BV. Borussia 09 e.V. Dortmund
    • Borussia întâlneşte în această seara Real Madrid în sferturile Ligii Campionilor




    Rüsselsheim. Echipa Borussia Dortmund (BVB), Jürgen Klopp şi Opel formează de un an şi jumătate un parteneriat de mare succes. Acum starul Borussiei, Marco Reus, a devenit imaginea unei ediţii speciale limitate Opel ADAM. Atacantul echipei naţionale a Germaniei prezintă modelul sub sloganul „Opel ADAM 1909 promovat de Marco Reus”.

    Ediţia specială este disponibilă în Germania într-o ediţie limitată de 1909 autovehicule – numărul făcând referire la anul înfiinţării echipei Borussia Dortmund, 1909. Clienţii germani care comandă modelul „1909” primesc un pachet Bundesliga gratuit, ce include acces la un meci al echipei şi posibilitatea de a-i cunoaşte pe Marco Reus sau Jürgen Klopp. În plus, ADAM 1909 vine cu o minge oficială Bundesliga, semnată de atacantul echipei din Dortmund.

    După un hat-trick reuşit în meciul din cea mai recentă etapă a campionatului intern, împotriva VfB Stuttgart, al treilea din cariera sa în Bundesliga, Reus (24 ani) a fost desemnat jucătorul săptămânii în prima ligă germană. În Liga Campionilor, BVB se confruntă în această seară cu Real Madrid în prima manşă a semifinalelor, iar săptămâna viitoare vor primi la Dortmund vizita echipei spaniole, învinsă cu un an în urmă în aceeaşi fază a competiţiei cu 4 la 1.

    Fiecare model „Opel ADAM 1909 promovat de Marco Reus” este decorat cu emblema exclusivistă a echipei la exterior şi interior. La fel ca toate celelalte Opel ADAM, şi modelul Borussia Dortmund este un veritabil campion al personalizării. Fiecare model „1909” va fi unicat, întrucât cumpărătorii au nenumărate posibilităţi de personalizare. În afară de multitudinea de funcţii inovatoare pentru siguranţă şi confort, Opel ADAM oferă cele mai noi tehnologii datorită Intellilink, sistemul de infotainment care a fost distins cu numeroase premii. Prin cuplarea smartphone-urilor Apple sau a dispozitivelor cu sistem de operare Android la sistemul de infotainment, Opel ADAM devine cea mai bine conectată maşină mică de pe piaţă.

    Opel, implicat în fotbalul european
    La începutul anului, Opel România a anunţat un parteneriat de imagine cu echipa Petrolul Ploieşti. Colaborarea se înscrie în linia brandului, partener al unor prestigioase echipe de club. Alături de Borussia Dortmund, în diviziile germane Opel susţine Bayer 04 Leverkusen, FSV Mainz 05, FC Freiburg şi Fortuna Düsseldorf.

    În Olanda, compania a reluat parteneriatul cu Feyenoord Rotterdam, extinzând astfel o lungă relaţie de colaborare, începută în 1984. Un parteneriat sportiv a fost încheiat şi cu cel mai de succes club de fotbal al Turciei, Galatasaray Istanbul.

    Vauxhall, brandul înrudit al Opel din Marea Britanie, are parteneriate solide cu echipele naţionale de fotbal ale Angliei, Scoţiei, Ţării Galilor şi Irlandei de Nord şi recent a devenit oficial partenerul auto al F.C. Liverpool.


    Sursa: Opel Romania


    joi, 3 aprilie 2014, ora 07:52 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.