.
  • Auto Aiss Focsani invita vrancenii la evenimentul Opel 24H, cele mai bune oferte din an de la Opel





    ·       Cele mai mari reduceri din an la masinile din gama Opel

    ·       Profită de evenimentul Opel 24H ca să îti alegi modelul dorit, la cel mai bun pret de anul acesta.



    Luna aprilie aduce publicului interesat de marca Opel cea de-a patra ediţie a campaniei anuale Opel 24H. În cadrul acesteia, clienţii sunt aşteptaţi in showroom-ul Auto Aiss Focsani în intervalul 4 - 5 aprilie 2014, pentru a beneficia de oferte unice în an.


    Acţiunea deja devenită tradiţională propune atât modele la preţuri speciale, cât şi alte beneficii suplimentare. În cadrul campaniei, modelul Opel Corsa are un preţ începând cu 7.965 euro cu TVA inclus, pentru achiziţionarea în leasing şi prima de casare inclusă. În aceleaşi condiţii, Opel Antara este disponibil la preţuri începând de la 17.250 euro cu TVA, iar restul gamei este disponibilă, de asemenea, cu oferte avantajoase.


    Ca în fiecare an, ofertele speciale de finanţare însoţesc propunerile privind modelele Opel. Poliţa CASCO asociată modelelor din campanie are în acest interval un preţ cu 15% mai mic, iar acum oferta de accesorii beneficiază de 30% reducere. 

    Sambata, 5 aprilie 2014, incepand cu ora 09:00, Auto Aiss invita la sediul bloggerii la BlogMeet Opel 24H, eveniment dedicat traditiei si spiritului marcii germane.



    Detalii suplimentare despre aceasta actiune gasiti la dealerul dvs. Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro.

     

    miercuri, 2 aprilie 2014, ora 08:23

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.