.
 • Corvette Stingray alături de Black Widow în filmul 'Captain America: The Winter Soldier'

  • Modelul Corvette Stingray condus de Black Widow va apărea pe covorul roşu alături de actorii din filmul “Captain America”
  • Fanii filmului “Capitan America” sunt invitați la concurs, participanţii pot câştiga bilete la premiera filmului
  • Pilotul Corvette Racing, Oliver Gavin, va fi prezent la lansarea europeană a filmului  LONDRA – Premiera europeană a filmului “Captain America: The Winter Soldier”, o poveste incitantă care îl aduce pe Captain America faţă în faţă cu un inamic obscur, implicat într-o conspiraţie globală, va avea loc la Londra joi, 20 martie. Printre vedetele aşteptate pe covorul roşu se numără Scarlett Johansson şi Chris Evans dar şi noul Chevrolet Corvette Stingray care este condus în film de agentul S.H.I.E.L.D., Natasha Romanoff alias Black Widow, rol interpretat de Scarlett Johansson.


  “Designul şi manevrabilitatea modelului Corvette Stingray s-au potrivit perfect cu Black Widow: o luptătoare experimentată, ageră şi atrăgătoare, care dă dovadă de mult curaj.” a declarat Steve Tihanyi, General Director Branded Entertainment la General Motors, care a gestionat colaborarea cu Disney şi Marvel Studios.


  A şaptea generaţie Corvette Stingray apare în film alături de Chevrolet Silverado, Impala şi Tahoe.


  “Sunt nerăbdător să trec de la circuit  la covorul roşu şi să-i întâlnesc pe actorii din “Captain America: The Winter Soldier” a declarat pilotul Corvette Racing, Oliver Gavin, care îi va intervieva pe actori la premiera eruropeană a filmului.


  Fanii “Captain America” sunt invitaţi pe 19 martie în Westfield London unde se pot înscrie în competiţia pentru câştigarea biletelor la premiera filmului din Londra.


  Noul Corvette Stingray are 466 CP, 630 Nm și accelerează de la 0-100 în 4,2 secunde. Supercarul de culoare neagră are o aliură atletică, este realizat din materiale ușoare și dispune de un sistem de infotainment high-tech.


  Despre film: După evenimentul catastrofic din New York din primul film, “Captain America: The Winter Soldier” îl găseşte pe Steve Rogers, alias Captain America, trăind liniştit în Washington, D.C. şi încercând să se adapteze la lumea modernă. Atunci când un coleg S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve este implicat într-o serie de uneltiri care riscă să pună omenirea în pericol. Unindu-şi forţele cu Natasha Romanoff alias Black Widow, Captain America luptă să demaşte conspiraţia. Când scopul infam al conspiraţiei este demascat, Captain America şi Black Widow îşi unesc forţele cu un nou aliat: the Falcon, însă, la scurt timp, au de înfruntat un inamic cumplit, the Winter Soldier.


  Bazat pe cea mai populară serie de benzi desenate a lui Marvel, publicată pentru prima dată în 1941, "Captain America: Soldatul de iarnă" este produs de Kevin Feige, p.g.a, regizat de Anthony și Joe Russo, după un scenariu de Christopher Markus & Stephen McFeely și îi are în rolurile principale pe Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp și Hayley Atwell, Robert Redford interpretându-l pe Alexander Pierce și Samuel L. Jackson pe Nick Fury.
  “Captain America: The Winter Soldier” va rula în cinematografele din Europa începând cu 26 martie 2014. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: marvel.com/captainamerica


  Vă puteţi alătura discuţiilor de pe Twitter: twitter.com/captainamerica sau da Like paginii de Facebook: facebook.com/CaptainAmerica


  Sursa: Chevrolet Romania


  vineri, 21 martie 2014, ora 09:16 

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.