.
  • Motor puternic: Opel Astra GTC acum cu 200 CP




    Rüsselsheim. Opel Astra GTC  este disponibil cu noua generaţie a motorului turbo 1.6 ECOTEC cu injecţie directă, ce dezvoltă o putere de 200 cp. Acest motor este disponibil şi pentru Opel Cascada şi Zafira Tourer, iar acum completează portofoliul de motoare pe benzină. Prin performanţa sa subliniază caracterul sportiv al coupé-ului compact – doar varianta OPC este mai puternică. Astra GTC  impresionează prin înalta tehnologie de sub capotă şi o configuraţie unică, sofisticată a suspensiei faţă de înaltă performanţă (HiPerStrut). Tehnologia modernă de infotainment este disponibilă pentru toate modelele GTC, sistemul Opel IntelliLink oferind navigaţie şi telefonie simplificate, în timp ce permite utilizarea multor funcţii ale smartphone-urilor în autovehicul.

    De la 0 la 100 km în 7,9 secunde: motorul turbo de 1,6 l şi o putere de 200 cp face posibil acest lucru
    Noul Opel Astra GTC  cu motor turbo 1.6 ECOTEC cu injecţie directă şi putere de 200 cp atinge o viteză maximă de 230 km/h. Acesta accelerează de la zero la 100 km/h în doar 7,9 secunde şi de la 80 la 120 km/h în a cincea treaptă de viteze în doar 7,9 secunde, dând dovadă de o elasticitate impresionantă. Noua generaţie a motorului turbo cu injecţie directă este foarte puternică, generând un cuplu maxim de 300 Nm (cu amplificare), care asigură o performanţă sportivă superbă. Puterea de 125 cp per litru de cilindree face ca acesta să fie lider în clasa sa. Puterea pe care Astra GTC  o dezvoltă la drum cu motorul său de top este vizibilă şi la exterior. Modelul coupé îi lasă pe ceilalţi participanţi la trafic în urmă, permiţându-le să îi admire cele două ţevi de eşapament cromate. Există un singur domeniu în care motorul cu injecţie directă de benzină se arată zgârcit: consumul de carburant. În regim mixt, are nevoie de doar 6,6 litri de carburant la 100 kilometri şi emite 154 de grame de CO2 pe kilometru.

    Motorul turbo de 200 cp completează portofoliul de motoare pentru modelul Astra GTC  de serie. Varianta diesel corespunzătoare este reprezentată de motorul de înaltă performanţă 2.0 BiTurbo CDTI, care dezvoltă o putere de 143 kW/195 cp şi generează un cuplu de 400 Nm. Singurul motor care depăşeşte aceste două unităţi de top este unitatea OPC care dezvoltă o putere de 206 kW/280 cp – desăvârşind un trio foarte puternic!

    Infotainment distractiv: Astra GTC  cu sistem IntelliLink
    Însă GTC nu se mândreşte doar cu un motor de înaltă tehnologie; sistemul de infotainment disponibil pentru toate modelele GTC este, de asemenea, de ultimă generaţie. Sistemul Opel IntelliLink garantează utilizarea simplă a sistemului de navigaţie şi a tuturor funcţiilor prin intermediul ecranului color de şapte inch, de înaltă rezoluţie care afişează imagini de pe camera video pentru marşarier, dotare opţională. Sunt disponibile şi comanda vocală, conectivitatea prin Bluetooth şi streamingul audio. Vârful de gamă, Navi 950 IntelliLink, conţine hărţi pentru întreaga Europă. Actualizările hărţilor pot fi descărcate prin USB. Şoferul poate opta, de asemenea, ca sistemul să citească sms-urile primite. Pe lângă comanda vocală IntelliLink, noul sistem Opel suportă şi integrează funcţiile de recunoaştere vocală ale smartphone-urilor.

    Model puternic: Astra GTC  cu aspect motorsport, disponibil cu toate motoarele
    Pe lângă introducerea motorului turbo 1.6 ECOTEC cu injecţie directă în versiunea de înaltă performanţă şi a sistemului de infotainment IntelliLink pentru toate modelele GTC, în 2014 va fi lansat un nou model GTC. Începând cu primăvara lui 2014, Opel oferă pasionaţilor de sporturi cu motor modelul Astra GTC cu un pachet atractiv special după autovehiculul care a participat cu succes la Campionatul de anduranţă VLN de pe Nürburgring. Dungile galben-negru-gri caracteristice sporturilor cu motor îi conferă modelului elegant aerul potrivit. Grila radiatorului de culoare neagră şi bara cu logo-ul contrastează cu caroseria de culoare albă, iar capacele oglinzilor exterioare de culoare negru-grafit subliniază caracterul motorsport încăpăţânat. Un element suplimentar care atrage atenţia este emblema motorsport Opel de pe montanţii B sub forma unui pilot de curse stilizat pe fundal galben. Acest model este disponibil cu toată gama de sisteme de propulsie, cu putere cuprinsă între 140 cp şi 200 cp în ceea ce priveşte motoarele pe benzină şi între 130 cp şi 195 cp pentru motoarele diesel.

    Astra GTC  este absolut unic cu aspectul său motorsport, combinând elemente de la numeroase versiuni sport şi modele OPC. Partea din faţă impresionantă provine de la BiTurbo, în timp ce fusta laterală şi designul părţii din spate provin de la Pachetul OPC Line. La deschiderea portierei, atenţia se îndreaptă imediat către protecţiile negre ale pragurilor. În habitaclu este resimţită, de asemenea, o atmosferă de curse şi raliuri. Astra GTC  dispune opţional de pedale din aluminiu, precum şi de covoraşe special concepute cu cusături de culoare galbenă, iar şoferii Astra GTC îşi pornesc şi opresc autovehiculul cu ajutorul unei chei speciale, stil motorsport.


    Sursa: Opel Romania


    joi, 9 ianuarie 2014, ora 08:43 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.