.
 • 'Săptămâna Best Deal Opel' propune modele echipate şi preţuri atractive @ Auto Aiss Focsani  •    Campania se desfăşoară între 25 şi 30 noiembrie 2013
  •    Opel Corsa de la 8.498 Euro si Opel Astra de la 11.007 Euro (cu TVA şi prima de casare incluse)
  •    4 luni amânare la plata ratelor


  'Săptămâna Best Deal Opel' debutează astazi la Auto Aiss Focsani: modele Opel disponibile cu livrare imediată, dar şi maşini ce pot fi comandate beneficiază de oferte atractive, disponibile până pe 30 noiembrie 2013.

  Campania presupune preţuri speciale la modele cu echipări de excepţie disponibile deja, dar şi pentru produse ce pot fi configurate strict în funcţie de necesarul clientului. Mai mult, oferta financiară dedicată ei include o perioadă de relaxare de la plata ratelor.

  Oferta pentru modelele cu livrare imediată include câteva zeci de maşini preconfigurate. Lista produselor disponibile poate fi consultată pe pagina oficială a Opel Romania, iar clienţii îşi pot exprima opţiunea pentru un autovehicul fie online, fie direct in showroom-ul Auto Aiss Focsani.

  Corsa, ADAM, Astra, Meriva, Zafira Tourer sau Insignia, dar şi alte modele din gamă, sunt disponibile cu preţuri pornind de la 8.498 Euro (cu TVA şi prima de casare incluse), pentru Corsa sau 11.007 euro (cu TVA şi prima de casare incluse) în cazul Astra.

  4 luni vacanţă de la rate
  Alături de partenerii săi financiari din cadrul campaniei 'Săptămâna Best Deal Opel', Opel propune atât soluţii de achiziţie prin credit, cât şi prin leasing.
  „Vacanţa de plată” permite celor interesaţi de ofertă de credit o perioadă relaxată din punct de vedere cheltuieli, mai ales din perspectiva apropierii sărbătorilor de iarnă. Debutul plăţilor pentru un model Opel achiziţionat în cadrul 'Săptămânii Best Deal Opel' urmează să aibă loc abia în primăvara anului 2014, cu primele 4 luni amânare de la plata ratei. Propunerea pentru achiziţia în leasing poate aduce rata pentru noul Insignia la 198 euro, fără TVA, în anumite condiţii – toate detaliile sunt disponibile in showroom-ul Auto Aiss Focsani.

  Programele post-vânzare Opel, soluţia pentru un utilizator liniştit
  Propunerile atractive nu se opresc la momentul vânzării. Opel Service Favorit este cel mai recent program de fidelizare a posesorilor de modele Opel. Acesta presupune reparaţii sau revizii folosind piese originale, realizate de către personal calificat in service-ul nostru autorizat, elemente ce garantează o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor.

  În condiţiile unei reduceri de 10% la toate piesele originale si manoperă, o revizie poate începe chiar de la 389 lei cu TVA pentru o masină cu vârsta între 2 – 4 ani. Pentru o masină mai veche de 4 ani, pentru care reducerea este de 20% la toate piesele originale si manoperă, costul reviziei pleacă de la 354 lei cu TVA inclus. Informaţii detaliate despre ofertă, dar şi despre termenii şi condiţiile acesteia, sunt disponibile atât pe www.opel.ro, cât şi in showroom-ul Auto Aiss Focsani.  Oferta supusa unor termene si conditii. Detalii suplimentare gasiti la dealerul dvs. Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro. 


  luni, 25 noiembrie 2013, ora 10:05

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.