.
  • Manchester United şi Chevrolet licitează un model Trax

    • Un Chevrolet Trax unic, purtând semnăturile echipei Manchester United,  vândut la licitaţie pe eBay
    • Sumele încasate din vânzări vor fi donate Fundaţiei Manchester United
    • Printre articolele licitate se numără şi tricourile jucătorilor Wayne Rooney şi Nemanja Vidic
    Participând la licitaţia caritabilă lansată ieri pe eBay,un suporter norocos va avea ocazia să conducă un autovehicul Chevrolet Trax unic, purtând semnăturile jucătorilor din primul 11 al echipei Manchester United.
    Toate sumele încasate în cadrul Licitaţiei Chevrolet Trax ediţia Manchester United, care se va desfăşura pe eBay până pe 6 noiembrie, vor fi donate Fundaţiei Manchester United pentru a-şi susţine activitatea în cadrul comunităţii.
    Cel care va oferi cel mai mult va intra în posesia unui Autovehicul SUV Chevrolet Trax 1.6 LT ce poartă pe capotă semnăturile echipei Manchester United.
    Se estimează că licitaţia va atrage un număr mare de suporteri, colecţionari, celebrităţi şi pasionaţi de autovehicule, doritori să intre în posesia unei maşini unice.
    Pe lângă autovehiculul Chevrolet Trax semnat de echipa Manchester United, Partenerul Auto Oficial al Manchester United licitează şi un număr de articole foarte râvnite, inclusiv un tricou purtat de Wayne Rooney în timpul meciului cu Hannover în 2012 în care a marcat trei goluri şi un tricou cu semnătură al căpitanului Manchester United, Nemanja Vidic, purtat în timpul meciului cu Wigan din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield.
    Lista include, de asemenea, o minge One World Futbol semnată de către Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young, Jonny Evans, Anders Lindegaard și Danny Welbeck. Participanții la licitație au, de asemenea, șansa de a fi mascota echipei la meciul Manchester United - Hull pe 26 aprilie 2014.
    Andy Higgins, Director General al Chevrolet Marea Britanie, a declarat: „Suntem foarte încântaţi de Licitaţia Chevrolet Trax ediţia Manchester United. Din câte ştiu, este pentru prima dată când suporterii au şansa de a câştiga un autovehicul purtând semnăturile întregii echipe Manchester United şi sunt sigur că sunt mulţi, pe întreg globul, care ar dori să îl câştige.
    Banii strânşi în urma licitaţiei vor ajuta semnificativ activitatea de excepţie desfăşurată de Fundaţia Manchester United şi suntem încântaţi să colaborăm cu ei în cadrul acestui proiect.”
    Fundaţia Manchester United lucrează în unele dintre cele mai dezavantajate zone din Manchesterul metropolitan, folosind pasiunea pentru clubul Manchester United pentru a educa, motiva şi inspira tineri.
    Fundaţia asigură antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini şi dezvoltare personală care le schimbă viaţa tinerilor, oferindu-le şansa de a avea o viaţă mai bună.
    Pentru a participa la Licitaţia Chevrolet Trax ediţia Manchester United, accesaţi bay.co.uk/trax-man-utd.
    Pentru informaţii suplimentare despre Chevrolet sau SUV-ul Trax, accesaţi pagina de internet www.chevrolet.ro
    Lista completă a obiectelor licitate:
    • Chevrolet Trax ediţia Manchester United, purtând semnăturile jucătorilor din primul 11 al echipei Manchester United.
    • Tricou cu semnătură purtat de Nemanja Vidic, căpitanul Manchester United, în timpul meciului cu Wigan Athletic din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield (meci câştigat cu 2-0)
    • Tricou înrămat al lui Wayne Rooney, purtat în timpul meciului amical cu Hannover din 2012, în care a marcat trei goluri
    • Istoricul ilustrat al echipei Manchester United, având semnătura lui David Moyes
    • Autobiografia semnată de Sir Bobby Charlton
    • Un tricou Manchester United ediţie specială cu numele TRAX, semnat de Ryan Giggs
    • O minge One World Futbol semnată de Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young, Jonny Evans, Anders Lindegaard and Danny Welbeck
    • Şansa de a fi mascota echipei Manchester la meciul cu Hull din 26 Aprilie 2014 (data    poate fi modificată în funcţie de acordurile de televizare).

    Despre eBay for Charity
    eBay reprezintă una dintre cele mai mari pieţe mondiale care asigură acces oamenilor la lucrurile de care au nevoie şi pe care le iubesc. Acţiunile de caritate desfăşurate în Marea Britanie strâng anual peste 13 milioane £ prin eBay for Charity. Fiind înfiinţată în 2006, această acţiune ajută organizaţiile de caritate de toate mărimile să strângă fonduri prin comercializarea pe eBay, asigurând celor 18 milioane de persoane din Marea Britanie care vizitează în fiecare lună site-urile eBay o modalitate sigură şi eficientă de a efectua donaţii la alegere. Donaţiile efectuate de utilizatorii site-urilor eBay sunt colectate şi realocate complet de către PayPal Giving Fund, partenerul eBay Inc pentru caritate, având numărul de înregistrare 1110538. www.paypalgivingfund.org.uk.

    Despre Fundaţia Manchester United
    Fundaţia Manchester United lucrează în unele dintre cele mai dezavantajate zone din Manchesterul metropolitan şi se foloseşte de pasiunea pentru clubul Manchester United pentru a educa, motiva şi inspira tineri. Fundaţia asigură antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini, dezvoltare personală şi experienţe care le schimbă viaţa tinerilor, oferindu-le şansa de a avea o viaţă mai bună.


    Sursa: Chevrolet Romania 

    miercuri, 30 octombrie 2013, ora 07:50

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.