.
  • Chevrolet aduce noi sisteme de conectare


    • Chevrolet este una dintre mărcile auto din Europa care oferă cele mai multe opţiuni de conectare
    • Chevrolet va lansa noile sisteme MyLink
    • Tehnologia MyLink este intuitivă, uşor de utilizat, sigură şi poate fi personalizată
    • Faceţi cunoştinţă cu partenerii aplicaţiei Chevrolet la IAA 2013


    FRANKFURT – Datorită tehnologiei inovatoare şi utilizării intuitive, sistemul Chevrolet MyLink a dobândit mulţi fani de la lansarea sa în Europa în vara anului 2012. Toamna aceasta Chevrolet lansează două versiuni noi ale acestui sistem, cu şi mai multe funcţii şi chiar mai atrăgătoare pentru consumatori.
    „Tehnologia noastră Chevrolet MyLink ajută şoferii să rămână conectaţi şi atunci când sunt în mişcare. Faţă de numeroase alte sisteme existente pe piaţă, reuşeşte acest lucru într-un mod intuitiv şi uşor de acţionat, în timp ce şoferii ţin privirea la drum şi mâinile pe volan”, a declarat Dr. Thomas Sedran, Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe. „Oferta noastră extinsă de sisteme conectate funcţionează perfect cu smartphone-urile clienţilor noştri şi este proiectată pentru a satisface nevoile specifice ale acestora”, a adăugat Sedran.

    Sistemele MyLink satisfac nevoile diferitelor tipuri de utilizatori
    Tehnologia Chevrolet MyLink are multe de oferit consumatorului modern conectat, fie că acesta este un şofer care doreşte să integreze la bord funcţiile smartphone-ului său, sau un pasionat de tehnologie ce vrea să îşi personalizeze experienţa de conducere.
    Construite în jurul unui ecran tactil color, de înaltă rezoluţie, de 7 sau 8 inch, sistemele Chevrolet MyLink le permit utilizatorilor să acceseze conţinuturile media selecţionate, inclusiv aplicaţiile specializate, stocate în dispozitivul lor portabil. Acestea includ agende telefonice, liste personalizate de redare, galerii foto şi alte date stocate. Dispozitivele de stocare precum playerele MP3, iPod-urile şi iPad-urile pot fi conectate via USB, Bluetooth sau mufele aux-in.
    Versiunea de bază a sistemului Chevrolet MyLink este disponibilă împreună cu niveluri de echipare selecţionate, pentru modelele Chevrolet Aveo şiTrax, precum şi pentru autovehiculul compact Cruze. Acesta are un ecran tactil color de 7 inch, de înaltă rezoluţie, şi poate stoca informaţiile pentru până la cinci smartphone-uri simultan.
    În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Chevrolet va prezenta un nou sistem MyLink ce dezvoltă şi mai mult aceste funcţii. Ecranul tactil de 7 inch al acestuia include un meniu îmbunătăţit, pe bază de pictograme. În afara interfeţei digitale şi a funcţiei integrate de recunoaştere vocală, acest sistem va oferi sinteza vocală a textului, permiţându-le utilizatorilor să asculte sms-urile primite pe smartphone**- Camera video de parcare cu spatele asigură o perspectivă îmbunătăţită în timpul efectuării manevrelor de parcare.
    Acest sistem nou va fi oferit cumpărătorilor celor mai recente versiuni ale modelului Chevrolet Cruze, MPV-ului de familie Orlando şi noului Camaro. În funcţie de gamă, nivel de echipare şi piaţă, acesta poate include un sistem de navigaţie integrat cu acoperire europeană integrală (hartă stocată pe card SD).

    Aplicaţiile inteligente le oferă beneficii reale şoferilor
    Cu ajutorul tehnologiei Chevrolet MyLink utilizatorii pot accesa aplicaţiile dedicate pentru smartphone, precum aplicaţia de navigaţie BringGo, disponibilă pentru cumpărătorii sistemului MyLink de bază. BringGo poate fi cumpărat din magazinele de aplicaţii iTunes şi Google Play la un preţ de pornire de numai 49,99 €. Traseele sunt afişate pe hărţi 3D şi proiectate pe ecranul tactil a sistemului MyLink.
    Datorită capacităţii aplicaţiei de a stoca hărţile în smartphone, utilizatorii au acces la locaţii şi instrucţiuni pas cu pas chiar şi atunci când semnalul telefonului este slab (fără taxe suplimentare pentru transfer de date/roaming). Informaţiile actualizate din trafic asigură date în timp real, cum ar fi rapoarte detaliate referitoare la incidente şi oferă trasee alternative, pentru evitarea blocajelor din trafic. Pentru serviciile de informaţii din trafic este necesară o conexiune activă la reţea, prin intermediul smartphone-ului.
    Clienţii ce deţin un iPhone compatibil, ce rulează iOS 6, pot transmite o serie de sarcini specifice asistentului inteligent Siri, în timp ce ei se concentrează asupra drumului, fără a-şi lua mâinile de pe volan. Acestea includ efectuarea de apeluri în modul hands-free, prin activare vocală, către Contactele memorate în iPhone, redarea melodiilor din biblioteca iTunes şi accesarea calendarelor.
    Pentru a reduce suplimentar nivelul de distragere a atenţiei, Siri extinde funcţia hands-free cu modul Eyes Free. Astfel şoferii pot interacţiona cu iPhone-urile lor exclusiv prin comenzi vocale, fără ca ecranul dispozitivului să se mai aprindă.
    Între timp, două aplicaţii gratuite pentru dispozitive mobile, TuneIn şi Stitcher, ajută utilizatorii să asculte în timp real posturile de radio locale, internaţionale şi online sau podcast-urile lor preferate direct la bordul autovehiculului Chevrolet. TuneIn conectează ascultătorii la o  reţea internaţională de 70.000 de posturi de radio, iar Stitcher le permite să îşi creeze propriile posturi personalizate, la cerere, sau îi ajută să descopere emisiuni noi în virtutea preferinţelor lor radiofonice.
    Ca în cazul tuturor sistemelor conectate Chevrolet MyLink, proprietarii noilor sisteme vor putea să îşi actualizeze dispozitivul cu aplicaţii specializate de îndată ce acestea sunt disponibile. Stitcher va fi integrat pe cele mai noi modele Cruze şi Orlando cu tehnologie MyLink şi la bordul noului Camaro.

    Corvette Stingray duce conectivitatea şi personalizarea la un nivel complet nou
    Numeroasele tehnologii şi opţiuni avansate ale noului Corvette Stingray personalizează experienţa de conducere. Acesta este echipat cu un sistem conectat MyLink cu tehnologie de ultimă oră, inspirat de tablete.
    Sistemul este alcătuit din două ecrane de opt inch cu cristale lichide (LCD), cu o opţiune de personalizare a ecranului, un port USB, un card SD şi un ecran central ce poate fi coborât pentru depozitarea ascunsă a dispozitivului.
    Ecranul de deasupra consolei centrale integrate oferă control complet al funcţiilor prin interfaţa animată om-maşină. Ecranul de 8 inch cu cristale lichide de pe panoul de instrumente este organizat pe teme sport, tour şi track, ce pot fi schimbate cu ajutorul Selectorului modului de conducere. Fiecare temă de afişare are în vedere un scenariu de conducere specific şi poate fi configurată cu ajutorul aplicaţiilor din „lista de aplicaţii”.
    Tema tour accentuează mai mult multimedia şi conectivitatea; tema sport subliniază caracteristicile de performanţă, cu ajutorul indicatorului clar de comutare şi a tahometrului circular de dimensiuni mari; tema track oferă o dispunere inspirată din curse, cu tahometru prelungit, semnalizatoare de direcţie specifice modelului de curse Corvette şi afişarea permanentă a timpului pe tur.
    În total, ecranul panoului avansat al noului Corvette Stingray poate oferi până la 69 de surse de informaţii unice, de la cronometrul interactiv pentru performanţă la afişarea temperaturii pneurilor.
    De asemenea, sistemul MyLink disponibil la bordul modelului Corvette Stingray asigură recunoaşterea vocală şi funcţia de sinteză vocală a textului**. Pot fi cuplate până la 10 dispozitive cu funcţie Bluetooth iar câteva dintre acestea pot fi conectate simultan; conectarea poate avea loc şi cu ajutorul portului USB şi mufei aux-in. Camera video pentru marşarier face parte din dotarea standard, clienţii putând opta pentru un sistem de navigaţie integrat.

    Interacţiune live la standul Chevrolet
    Vizitatorii standului Chevrolet din Sala 9 vor avea oportunitatea de a testa toate cele trei sisteme pe autovehicule diferite disponibile în cadrul standului. Mai mult, în zilele dedicate presei (10 şi 11 septembrie 2013), reprezentanţii mărcilor BringGo, Stitcher şi TuneIn vor explica funcţiile şi multiplele beneficii pe care aceste aplicaţii le oferă şoferilor.

    ** Disponibilitatea în limba locală a funcţiei de recunoaştere vocală şi a celei de sinteză vocală a textului depinde de piaţă.



    Sursa: Chevrolet Romania



    joi, 5 septembrie 2013, ora 07:52 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.