.
  • Căpitanul Opel, Karl-Thomas Neumann, ia modelul Opel Kapitän într-o călătorie specială


    CEO-ul Opel, într-un tur tradiţional cu modelele Kapitän, Admiral şi Diplomat 


    Rüsselsheim. Modelele Opel „KAD” sunt legendare. Cu modelele Kapitän, Admiral şi Diplomat, producătorul auto german a definit clasa de autovehicule premium în perioada 1964 - 1977. Cele trei vârfuri de lance se distingeau prin echipamentul luxos, manevrabilitatea asemănătoare unui sedan şi motoarele puternice, caracterizate de torsul maiestuos al unui număr de şase şi opt cilindri. Modelele Opel de mari dimensiuni emană demnitate şi eleganţă şi în momentul de faţă.
    În special atunci când CEO-ul Adam Opel AG, dr. Karl-Thomas Neumann, le ia pentru un tur prin regiunile pitoreşti Rheingau şi Taunus. Fanul autovehiculelor şi-a demonstrat deja măiestria în conducere la Grand Prix-ul autovehiculelor clasice de la Nürburgring cu modelul Rekord C, poreclit „Văduva neagră”, un turism special din anii 1960. Într-o excursie de vară cu modelele „KAD”, Neumann a condus flota Opel prin sate cu case încântătoare cu bârne din lemn, pe drumuri pitoreşti prin podgorii şi pe ferry-boat-urile romantice de pe Rin.
    „Pentru mine este întotdeauna o experienţă foarte specială şi incitantă să conduc modelele din cadrul colecţiei noastre de autovehicule Opel clasice. Aici ne păstrăm comorile din istoria lungă a mărcii Opel, care ne reamintesc în mod continuu despre moştenirea de excepţie a mărcii şi ce autovehicule fantastice a produs şi produce în continuare Opel”, a declarat cu entuziasm şeful Opel, vorbind despre autovehiculele clasice întreţinute impecabil de la Rüsselsheim.
    Călătoria cu pacheboturile de lux s-a desfăşurat de la Rüsselsheim la Schloss Westerhaus, fosta reşedinţă de vară a familiei Opel. Acolo dr. Karl-Thomas Neumann a fost întâmpinat de contesa Ivonne von Schönburg-Glauchau, o descendentă a fondatorului companiei, Adam Opel, şi soţul acesteia, Johannes.
    Turul de vară şi-a continuat cursul aristocratic de-a lungul malului drept al Rinului, cu opriri la Schloss Johannesberg şi Biebricher Schloss. În final, flota Opel s-a întors în portul de plecare şi a andocat pe malul râului Main din Rüsselsheim. Acolo, căpitanul Neumann şi-a trecut încă o dată mâna peste capota lungă a modelului Kapitän and Co., înainte de a se îndrepta, la sfârşitul zilei, către restaurantul Opelvilla, pentru a se bucura de impresiile unei zile minunate.
    Componentele flotei „KAD” a căpitanului Neumann:
    • Opel Kapitän, produs în 1969, cu un motor de 2,8 litri, cu şase cilindri, o putere de 132 cp şi o punte spate confortabilă DeDion.
    • Opel Admiral A V8, produs în 1965, cu un motor de 4,6 litri cu opt cilindri, o putere de 190 cp şi transmisie automată cu trei trepte de viteză.
    • Versiunea lungă a modelului Opel Diplomat B V8, produs în 1976, cu un motor de 5,4 litri cu opt cilindri, o putere de 230 cp şi o viteză maximă de 205 km/h.

    Sursa: Opel Romania


    marti, 3 septembrie 2013, ora 09:51 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.