.
  • Vino acum sa faci revizia la Auto Aiss Focsani si primesti pe loc un bon de combustibil de 50 lei! Vrei mai mult?


    Vino la Auto Aiss Focsani si fa-ti revizia* periodica intre 1 si 15 august 2013 si primesti pe loc un bon de combustibil OMV-Petrom in valoare de 50 LEI! In plus, daca vii cu un prieten posesor de Opel care isi face revizia primeste si el pe loc bonul de combustibil in valoare de 50 lei iar tu primesti un bonus din partea Opel: inca un bon de combustibil in valoare de 30 de lei.

    De asemenea nu uita de reducerile pe care le primesti in functie de varsta masinii tale in programul Opel Service Favorit:
     
    Opelul tau are intre 2 si 4 ani?
    Ai reducere 10% din pretul pieselor originale recomandat de Opel si din manopera.
    De exemplu, pretul unei revizii incepe de la 389** lei, cu TVA si manopera incluse.

    Opelul tau are peste 4 ani?
    Ai reducere 20% din pretul pieselor originale recomandat de Opel si din manopera.
    De exemplu, pretul unei revizii incepe de la 345** lei, cu TVA si manopera incluse.


    * Revizia presupune: schimb de ulei si filtru de aer, filtru de polen, filtru de ulei, filtru de combustibil (unde este cazul) si manopera aferenta. Oferta valabila pdoar pentru masinile mai vechi de 2 ani. Facturarea reviziei se va face conform cerintelor Programului Opel Service Favorit. ** Pret recomandat. Exemplul de calcul foloseste un model Opel Corsa 1.0 benzina. Revizia contine inlocuirea uleiului, filtrelor de ulei, aer, polen si manopera. 



    Detalii suplimentare despre aceasta campanie gasiti in service-ul autorizat Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, receptie.service@autoaiss.ro


    joi, 1 august 2013, ora 10:59

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.