.
  • Opel ADAM, cu şi mai multe optiuni individualizare la IAA



    Modelul şic Opel ADAM îşi va consolida rolul de lider în calitate de campion real al individualizării în lunile următoare, cu suplimentarea opţiunilor de interior şi exterior. La Salonul Auto de la Frankfurt, Opel va arăta o mostră din ceea ce se pot aștepta clienții. ADAM se va prezenta la standul Opel din Hala 8 în două noi culori de caroserie, cu o nouă culoare de acoperiş, noi modele de roți și noi elemente grafice. În interior, autovehiculul de oraș elegant oferă un decor nou pentru tabloul de bord, consola centrală şi uşi, noi tapiţerii ale scaunelor, desene și modele suplimentare ale plafonului. Toate acestea cresc foarte mult posibilităţile de personalizare - la acest moment ADAM oferă nu mai puțin de 61.000 de combinații posibile pentru exterior și peste 82.000 de interior - și face din micul Opel campionul individualizării prin excelență, ceea ce permite clienţilor ADAM să-şi creeze maşina de vis.

    Opel extinde portofoliul ADAM cu culori noi de caroserie atrăgătoare: sofisticata Mahogany Brown şi orbitorul albastru Arden. Noua culoare acoperișului, un verde bej viu, stralucitor, Limelight Green, atrage atenţia instant. Așa cum se va vedea pe un ADAM alb la standul Opel la IAA, culoarea acoperişului este, de asemenea, disponibilă pentru bara grilei și carcasele oglinzilor laterale. Clienții ADAM pot aduce, de asemenea, noile culori exterioare în mașină, pe elemente de decor și pe panoul de bord. Această varietate largă de noi opțiuni pentru artistul individualizării neconvenţionale este disponibilă din ianuarie 2014.

    Modelele expuse la IAA arată, de asemenea, că ADAM nu este numai extrem de colorat, ci că este şi cea mai bine conectată maşină mică. Sistemul infotainment Opel personalizabil și foarte accesibil IntelliLink face disponibile în maşină noi formate media, precum cele mai populare smartphone-uri și aplicații disponibile în mașină. Un mare avantaj este că IntelliLink este compatibil atât cu iOS Apple și smartphone-uri Android.


    Sursa: Opel Romania



    joi, 22 august 2013, ora 09:09

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.