.
  • Reuniunea loganistilor si concert Smiley la Mioveni

    Loganiștii și Smiley încing atmosfera la Mioveni
    Sfârșitul săptămânii viitoare se anunță a fi unul plin de evenimente pentru locuitorii orașului Mioveni. În data de 12 iulie, vor începe activitățile planificate în cadrul primei reuniuni naționale a fanilor Dacia Logan, în Argeș, la care sunt așteptați peste 200 de participanți din toată țara. Ziua de vineri va fi dedicată vizitelor de uzină și pregătirilor pentru competițiile de a doua zi, din 13 iulie.

    Sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineții, proprietarii de Dacia Logan se vor reuni la Pitești și vor porni în convoi spre uzină. La fel ca în anii trecuți, pe linia dreaptă dintre porțile 2 și 3 ale uzinei, fanii cei mai pătimași se vor întrece într-o cursă de accelerare (10.30-13.30), în timp ce pasionații de șofat vor face dovada priceperii lor într-o probă de îndemânare (după ora 14.00). La proba de accelerare, vor fi organizate întreceri pe categorii în funcție de tipul de motorizare și puterea dezvoltată: 1,4 benzină, 1,6 benzină, 1,5 Diesel și clasa ”specială” (pentru vehiculele modificate). Vor fi acordate câte trei premii la fiecare categorie, iar la proba de îndemânare se vor acorda tot trei premii, indiferent de motorizare și cilindree.

    Alături de fani se va afla și pilotul Bogdan Rusea, multiplu campion în Campionatul Național de Viteză în Coastă (grupa H1), care concurează pe o Dacia Logan berlină, preparată de echipa Serus. El va face demonstrații la volanul mașinii care i-a adus titlul de campion și în 2011 și în 2012.

    După caii putere, la Mioveni vor veni și ”caii verzi pe pereți”
    Ziua va continua cu o serie de activități dedicate copiilor, în fața Primăriei Mioveni, iar la lăsarea serii va avea loc tradiționalul concert oferit de Dacia cu ocazia Zilei naționale a Franței. Pe scenă va urca unul dintre cei mai populari interpreți ai momentului – Smiley. Prezent în premieră la Mioveni, Smiley va cânta alături de trupa sa unele dintre hiturile sale printre care ”Cai verzi pe pereți”, ”Preocupat cu gura ta”, ”Dream girl”. Concertul, organizat în parteneriat cu Primăria Mioveni și cu susținerea Kiss FM și a revistei ”Zile și Nopți”, va începe în jurul orei 21.00 și va dura o oră.

    După concert, fanii Logan vor încheia programul zilei cu un campionat de fotbal în nocturnă și un foc de tabără, lângă baza de agrement BEMO.

    Expoziție ”Retro Dacia” și drive-teste cu noile modele
    În ultima zi a reuniunii, fanilor Logan li se vor alătura și câțiva colecționari de vehicule clasice care își vor expune modelele retro-Dacia în fața Primăriei Mioveni. Pe lângă aceste exponate care sunt deja înregistrate ca ”vehicule de epocă”, participanții vor putea admira și cele mai noi modele din actuala gamă a Dacia – noua Logan berlină, noua Sandero și Dacia Dokker.

    În jurul prânzului, va avea loc festivitatea de premiere în fața Primăriei Mioveni. Câștigătorii vor fi recompensați cu trofee, medalii și diplome, dar și cu obiecte promoționale, accesorii, vouchere din partea organizatorilor și a sponsorilor.

    Reuniunile anuale ale proprietarilor de Dacia Logan, la Mioveni, au devenit o tradiție și la ele participă membri ai forumului loganclub.ro din toată țara. Una dintre principalele atracții ale evenimentului o constituie vizita de uzină, mulți dintre ”loganiști” dorind să vadă unde și cum a fost fabricată mașina pe care o conduc. Un alt element de atracție îl reprezintă competițiile organizate cu această ocazie, dar și plăcerea de a se regăsi sau a se întâlni ”în carne și oase” cu oameni pe care îi cunosc doar după ”nickname-ul” de pe forum.

    Reuniunea este organizată cu sprijinul sponsorilor: Alfa Rom Trans, Pilot, Giramex, Diesel Trust Consult, Luca Media Grup. Parteneri media: Absolut tv, Radio 21, Șapte seri.

    Program detaliat
     
    Vineri, 12 iulie2013
    Sosirea participanților și vizite ale fanilor Dacia Logan din țară la Uzinele Dacia din Mioveni.

    Sâmbătă, 13 iulie2013
    09.30: Deplasarea proprietarilor de Dacia Logan de la Pitești la Mioveni;
    10.00, platforma Dacia: Înscrierea în concurs a participanților;
    10.30-13.30, platforma Dacia: Desfășurarea concursului de accelerare (drumul de legătură de la Uzinele Dacia – Poarta 2 și Poarta 3);
    13.30, platforma Dacia: Înscrierea în concurs a participanților la proba de îndemânare;
    13.30-14.30, platforma Dacia: Desfășurarea concursului de îndemânare (parcarea Eurest);
    19.00-20.30, Primăria Mioveni: Spectacol pentru copii cu personaje din povești și clovni, lângă Primăria Mioveni;
    21.00-22.00, Primăria Mioveni: Concert Smiley, organizat de Dacia cu ocazia Zilei Naționale a Franței;
    23.00, bază agrement BEMO: Minicampionat de fotbal între cluburile Logan din țară.

    Duminică, 14 iulie 2013
    10.00, Primăria Mioveni: Expoziție de Retro-Dacia; expoziție vehicule gama actuală Dacia;
    12.00, Primăria Mioveni: Festivitatea de premiere a câștigătorilor celor două probe și ale expozanților Retro-Dacia.


    Sursa: www.daciagroup.com



    luni, 8 iulie 2013, ora 09:38

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.