.
  • Noul Spark, puterea Chevrolet la feminin

    • Noul Spark - design atrăgător, caracter practic şi siguranţă dovedite
    • Chevrolet Spark este o alegere populară pentru trei generaţii de şoferi
    • Spark oferă spaţiu generos şi eleganţă într-un format compact

    ZURICH – Unul dintre cele mai bine vândute autovehicule Chevrolet de mici dimensiuni din Europa, modelul Spark, şi-a câştigat un loc special în inimile femeilor din Europa, statisticile interne indicând faptul că 59 % din totalul proprietarilor de autovehicule Spark sunt femei.

    Având culori ce atrag imediat atenţia şi un design expresiv şi puternic, modelul Spark este o alegere elegantă şi practică. Este un autovehicul uşor de condus care contrazice ideile preconcepute despre cum trebuie să arate şi ce senzaţie să ofere un autovehicul mini accesibil.

    Modelul 2013 a reuşit să aducă îmbunătăţiri care să-l facă şi mai dorit. Optimizările subtile aduse designului şi dotărilor au atras noi cumpărătoare în familia Chevrolet. Dar cum se explică faptul că modelul Spark are atâtea admiratoare în Europa?

    Mult stil, costuri reduse
    Tinerii aflaţi la primul lor autovehicul, mamele care au nevoie de un autovehicul suplimentar şi pensionarii care vor un autovehicul de oraş de mici dimensiuni au descoperit că modelul Spark se potriveşte perfect cu nevoile lor specifice.

    Chevrolet nu a abordat această grupă de clienţi foarte exigenţi într-un mod simplist, astfel, fiecare caracteristică şi funcţie a modelului Spark are roluri multiple.
    Ivana din Croaţia este o proprietară îndrăgostită de autovehiculul ei Spark pentru că îi oferă o plăcere unică în timpul conducerii. „Iubesc autovehiculul meu Spark pentru că face parte din mine”, declară educatoarea. „Mă inspiră întotdeauna şi mă face fericită, aşa că am grijă să arate întotdeauna fantastic.

    „În timpul căutărilor mele pentru un autovehicul, am fost fascinată de aspectul modern şi sportiv al modelului Spark şi m-am îndrăgostit de designul său. Se caracterizează printr-o manevrabilitate de excepţie şi în acelaşi timp un consum redus de carburant, fiind dotat cu o mulţime de echipamente utile. De asemenea, îmi pot conecta player-ul MP3 la sistemul audio. L-am botezat „baby” pentru că este foarte drăguţ”, a adăugat ea.

    Tânăra educatoare petrece mult timp în autovehiculul ei Spark: „Merg în alte oraşe, în excursii, îmi vizitez prietenii şi rudele şi, de asemenea, merg la serviciu.”

    Depozitare şi siguranţă
    În Marea Britanie am întâlnit o altă admiratoare a modelului Spark: Alex, o mamă adoptivă foarte ocupată, care are grijă de nouă copii. Pentru ea, autovehiculul Spark este vital. Copii sunt impresionaţi de faptul că modelul Spark „zâmbeşte” şi oferă suficient spaţiu interior pentru prietenii lor de joacă.

    „Iubim autovehiculul nostru Spark pentru că este mic la exterior şi mare în interior, cu o mulţime de spaţii de depozitare la îndemână pentru toate lucrurile copiilor, de la jucării la genţile de şcoală.”

    Familiile cu copii reprezintă 34 % din proprietarii de autovehicule Spark. Pentru ei, siguranţa este un element esenţial. Putem spune că Spark este un autovehicul de mici dimensiuni foarte sigur. În 2009, a primit patru stele din cinci în cadrul testelor de siguranţă EuroNCAP şi a obţinut un scor de 81 % la categoria protecţie a ocupanţilor adulţi şi 78 % la cea de protecţie a copiilor.

    „Având o familie mare, ne deplasăm cu două autovehicule, astfel încât consumul redus de carburant şi preţul accesibil sunt doi factori importanţi. Pentru noi, siguranţa este cea mai mare prioritate, se înţelege de la sine”, adaugă Alex.

    Pentru cea mai recentă ediţie a modelului Spark, stopul central cu tehnologie LED, montat la înălţime, a fost integrat în spoilerul situat deasupra lunetei, asigurându-i şoferului o vizibilitate sporită.

    De asemenea, spre deosebire de multe dintre modelele concurente, Spark are cinci uşi şi cinci scaune, fiind astfel un al doilea autovehicul perfect pentru întreaga familie. Datorită ampatamentului lung, proiectanţii au menţinut un volum mare al habitaclului, asigurând mai mult spaţiu între punţi, fiind astfel ideal pentru familiile mici.

    Independenţă în fiecare zi
    Dar caracteristicile atrăgătoare ale modelului Spark nu se opresc aici. Pensionarii reprezintă 22 % din clienţii acestui autovehicul. Brigitte din Belgia declară că autovehiculul ei Spark îi oferă o independenţă deplină, putând astfel să-şi vadă nepoţii sau să meargă la cumpărături. Apreciază, de asemenea, faptul că este uşor de condus şi de parcat în zonele aglomerate din oraş.

    „Autovehiculul meu Spark este foarte confortabil, asigură o poziţie de conducere excepţională şi oferă un interior surprinzător de spaţios pentru un model de mici dimensiuni. Panoul de comandă este uşor de citit şi de utilizat. O dotare specială sunt luminile de întâmpinare care rămân aprinse atunci când şoferul deschide uşa, ceea ce este foarte util.”

    Cu o lungime de numai 3640 mm şi o lăţime de 1597 mm, modelul Spark se poate strecura prin spaţiile înguste din oraşe, inclusiv pe benzi de circulaţie înguste sau spaţii de parcare mici.

    Caracterul dinamic şi manevrabilitatea promptă a modelului Spark sunt în armonie perfectă cu mediul urban. În interior, poziţia ridicată de conducere a modelului Spark asigură accesul uşor în habitaclu, fiind în acelaşi timp confortabilă şi inspirând încredere.

    Sunt disponibile două motoare, ambele pe benzină, cu o cilindree de 1 l, respectiv 1,2 l. Spark este echipat cu sistemul de control electronic al stabilităţii, frână electronică şi funcţia de control al tracţiunii, care asigură o performanţă precisă a sistemului de antiblocare la frânare, precum şi o stabilitate excelentă în viraje.


    Sursa: Chevrolet Romania


    luni, 8 iulie 2013, ora 09:31 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.