.
  • Raport J.D. Power: Proprietarii Opel Meriva, cei mai satisfăcuţi şoferi


    Opel câştigă sondajul de satisfacţie clienţi cu monovolumul său



    Rüsselsheim. Cei mai satisfăcuţi clienţi de monovolume compacte conduc Opel Meriva. Conform "J.D. Power Customer Satisfaction Report 2013", monovolumul flexibil de la Rüsselsheim a atins 80.6 % în indexul VOSS, lăsând toată competiţia în urmă. Cu indicele VOSS (Vehicle Ownership Satisfaction Study), institutul de studiere a pieţei J.D. Power and Associates măsoară satisfacţia proprietarilor de maşini care au condus un anume model pentru o perioadă medie de doi ani şi au experienţă practică de proprietari.

    Pentru Meriva, victoria în raportul J.P. Power 2013 şi titlul asociat de “Vehiculul cu gradul cel mai ridicat de satisfacţie clienţi în segmentul van compact în J.D. Power VOSS Germania 2013” este cel mai recent într-o serie de distincţii. Meriva a câştigat deja "Volanul de aur" şi “Plus X Award”. Iar preferatul clienţilor este şi un best-seller în Europa. Thomas Simon, Vice Preşedinte pentru Calitate al Opel, vede flexibilitatea drept factorul cheie în succesul Meriva: “Pentru a fi câştigătoare într-un raport J.D. Power, o maşină trebuie să fie convingătoare pe toate planurile, pentru că nimeni nu poate judeca mai bine calităţile unui model decât şoferii înşişi. De aceea, sunt încântat de acest premiu, pentru ca subliniază faptul că Meriva nu lasă de dorit cu nimic în folosirea cotidiană.” 

    A trecut cu brio testul de drum 
    Rezultatele acestui raport sunt publicate regulat de revista auto “Auto Test”, din 2008. Cel mai mare sondaj adresat clienţilor din Germania, cu aproape 18.000 de interviuri online, examinează categoriile calitate/fiabilitate, atractivitatea maşinii, costuri de service şi de exploatare. Reuşind nivele de satisfacţie ridicate la toate categoriile, Meriva a ieşit pe locul întâi la clasa sa. Sondajul a evaluat părerile şoferilor asupra a 106 modele de la 25 de producători, pe 10 segmente.


    Sursa: Opel Romania 



    luni, 1 iulie 2013, ora 09:07

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.