.
  • A fost desemnat juriul european al concursului Young Creative Chevrolet, ediţia 2013

    • Au fost desemnaţi câştigătorii fiecăreia dintre ţările participante la ediţia 2013 a concursului paneuropean YCC
    • Cele mai bune proiecte naţionale la patru discipline creative trec în runda europeană
    • În juriul european al ediţiei YCC 2013 au fost numiţi profesionişti din domenii creative şi artişti de top

    ZURICH – Mult-aşteptatul concurs de artă şi design Young Creative Chevrolet (YCC) 2013 se apropie de final, deliberările juriului european fiind programate pentru data de 4 iulie 2013 la Londra (Marea Britanie). Cea de-a şaptea ediţie a concursului anual YCC a provocat studenţii celor mai bune şcoli europene de design să prezinte lucrări originale pe tema acestui an, fenomenul fotbalistic. Au fost desemnaţi câştigătorii fiecăreia dintre cele cincisprezece ţări participante la YCC. Toate proiectele ce ocupă primul loc la categoriile modă, fotografie, video şi arte vizuale se califică automat în finala europeană.

    A fost desemnat juriul european de prim rang al ediţiei YCC 2013
    Deliberările juriului european YCC 2013 vor avea loc pe 4 iulie 2013 la Londra. Juriul european YCC din acest an este alcătuit din lideri şi inovatori în domeniul artei şi creaţiei, precum şi din designeri şi directori ai Chevrolet.
    Membrii juriului european YCC 2013 (în ordine alfabetică):

    Dave Birss – Dave Birss este fondatorul Additive, fiind un creator şi un strateg cu peste 20 de ani de experienţă în publicitate. A fost director de creaţie în cadrul unor agenţii de renume şi membru al juriilor D&AD, Chip Shop, ICAD şi Premiilor Shark. Mentor al School of Communication Arts, este şi autorul cărţii A User Guide to the Creative Mind şi creatorul podcast-ului Future of Advertising.

    Jonathan Briggs – Jonathan Briggs este editor în cadrul revistei the Photographer a Institutului Britanic de Fotografie Profesională şi este unul dintre cei mai buni creatori profesionişti de imagine de peste cincisprezece ani. De asemenea, este editor de imagine pentru prestigioasa revistă de ciclism Rouleur şi a contribuit la numeroase cărţi şi reviste de fotografie. Oferă cursuri pentru software-uri de gestionare a culorii şi creaţie pentru clienţi precum Epson, Canon şi Apple.

    Ian Cartwright – Ian Cartwright este Director şi Cofondator elevenfiftyfive, o companie independentă ce susţine comunitatea cinematografică şi ajută mărcile avangardiste, de la Samsung Mobile la BBC Worldwide, să stabilească o legătură cu publicul prin intermediul filmului. Fost Director de Sponsorizări în cadrul Carlton Screen Advertising (în prezent DCM), Ian a fost responsabil pentru campaniile Orange Gold Spot şi Orange Film, precum şi pentru jocul interactiv Volvo desfăşurat în cinematografe, câştigător la Festivalul Cannes Lions.  

    Susan Docherty – Susan Docherty este Preşedinte şi director General al Chevrolet şi Cadillac Europe. Anterior a fost Vicepreşedintele departamentului de vânzări, marketing şi servicii post-vânzare în cadrul Operaţiuni Internaţionale GM din Shanghai. Susan este un lider cu experienţă în diverse domenii ale afacerilor, de la branding şi marketing digital la reprezentanţe auto şi dezvoltarea autovehiculelor hibride şi a celor alimentate cu hidrogen şi etanol sau a autovehiculelor electrice.

    Rosanna Durham – Rosanna Durham este director fondator al Oh Comely, o revistă de lifestyle axată pe creativitate. Pentru fiecare număr al revistei, Rosanna intervievează regizori de film şi artişti şi gestionează comenzile fotografice, de la portrete editoriale la şedinţe foto de modă. De asemenea, este scriitor şi conferenţiar.

    Andrew Dyson – Andrew Dyson este director de design exterior în cadrul Studioului european de design al GM din Russelsheim, Germania, lucrând în prezent la designul viitoarei generaţii a modelului Chevrolet Cruze. Anterior a ocupat funcţia de Director de Design Avansat, dezvoltând prototipurile GM şi designul autovehiculelor viitorului. Andrew şi-a început cariera în cadrul GM în 2007, după ce a lucrat pentru Chrysler în S.U.A., pentru Volkswagen în Germania şi pentru Rover în Marea Britanie.

    Vijay Iyer – Vijay Iyer este Director de comunicaţii în cadrul Chevrolet şi Cadillac Europe. Şi-a început cariera în cadrul General Motors la Opel, în Russelsheim, Germania, în aprilie 2000. Înainte să se alăture mărcii Chevrolet, Vijay a fost vicepreşedintele departamentului de relaţii publice din cadrul OnStar Corporation, filiala General Motors pentru sisteme telematice din Detroit, Michigan (S.U.A.).

    Tom Rebl – Tom Rebl este designerul propriei case de modă TOM REBL shocking radiance. Crescut în Germania şi educat la Londra, în prezent locuieşte la Milano, unde creează vestimentaţie masculină revoluţionară, vândută în magazine exclusiviste din întreaga lume. Stilul său special i-a atras o bază solidă de clienţi, inclusiv Karl Lagerfeld, Justin Timberlake şi Justin Bieber.
    Primii trei câştigători ai concursului european YCC la fiecare categorie vor primi un premiu în bani şi vor fi sărbătoriţi în cadrul unei seri speciale de premiere YCC 2013, organizate la Manchester în această toamnă. În plus, fiecare câştigător al primului loc la nivel european va beneficia de o experienţă exclusivă şi practică, în culisele domeniului său de studiu.  Câştigătorii concursului YCC 2013 la nivel european vor fi anunţaţi pe 5 iulie 2013.

    Au fost desemnaţi câştigătorii YCC 2013 la nivel de ţară
    În acest an, la YCC au participat studenţi la universităţi renumite de arte aplicate din următoarele ţări europene: Austria, Belgia, Croaţia, Republica Cehă, Franţa, Germania, Ungaria, Italia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania şi Marea Britanie. Lista completă a universităţilor participante la YCC este aici.

    Câştigătorii naţionali YCC 2013 la cele patru categorii – modă, fotografie, video şi arte vizuale – vor fi anunţaţi în comunicatele de presă locale, precum şi în cadrul ceremoniilor de premiere din întreaga Europă. Toate proiectele depuse au fost evaluate în fiecare ţară de jurii YCC desemnate special, alcătuite din artişti renumiți, experţi în design, profesionişti media şi membri ai echipei de conducere Chevrolet. Profilul complet al juriilor naţionale YCC 2013 poate fi consultat aici. Toate proiectele care au obţinut locul întâi se califică automat la faza europeană.

    În acest an, conform instrucţiunilor de creaţie YCC, tinerii artişti au explorat pasiunea şi intensitatea din jurul fotbalului, cel mai popular sport de pe planetă. Echipa Chevrolet este mândră să sponsorizeze două echipe din Premier League, Manchester United şi FC Liverpool, precum şi ambiţiosul proiect One World Futbol pentru copiii nevoiaşi. Mai multe informaţii referitoare la instrucţiunile de creaţie şi generale ale concursului YCC 2013 pot fi regăsite aici.

    Despre Young Creative Chevrolet
    Young Creative Chevrolet (YCC) este mult-aşteptatul concurs anual de design şi artă dedicat studenţilor europeni în domeniul artelor aplicate. Chevrolet Europe a lansat YCC în 2007 cu scopul de a încuraja creativitatea şi de a sprijini artiştii debutanţi la începutul carierelor lor. În fiecare an, artiştii tineri trebuie să răspundă la indicaţiile de creaţie în diferitele discipline care fac parte din domeniul artelor aplicate, precum modă, fotografie, video şi arte vizuale. Pentru mai multe informaţii referitoare la concursul YCC vă rugăm să accesaţi youngcreativechevrolet.eu sau facebook.com/youngcreativechevrolet.

    Despre Chevrolet
    Compania Chevrolet a fost înfiinţată la Detroit în 1911 şi este pe locul patru în topul celor mai mari mărci de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de autovehicule şi camioane în peste 140 de ţari. Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant, performanţe energice, design expresiv, calitate înaltă şi conectivitate inteligentă prin Chevrolet MyLink. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculele de oraş Spark şi Aveo, SUV-ul de mici dimensiuni Trax, modelul compact Cruze, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul compact Captiva, modelul Malibu sedan de dimensiuni medii, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro.
    Sursa: Chevrolet Romania 


    vineri, 28 iunie 2013, ora 11:23

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.