.
  • Cu ocazia Chevrolet 'Pitch Day', pe stadionul emblematic Old Trafford a fost organizat un turneu de fotbal pentru amatori


    Trei echipe s-au întrecut pe terenul echipei Manchester United în cadrul unui turneu unic


    MANCHESTER – Trei echipe de fotbal de amatori s-au întrecut într-un turneu unic, pe terenul echipei Manchester United, stadionul de importanţă istorică Old Trafford, în cadrul unui eveniment organizat de Chevrolet şi FourFourTwo, cea mai mare publicaţie de fotbal din Marea Britanie.

    În competiţie a participat şi o delegaţie a revistei FourFourTwo, care a urmărit cele trei echipe de amatori antrenate de legendele vii ale echipei Manchester United şi ale Angliei, Bryan Robson şi Andy Cole.

    „Prin parteneriatul cu Manchester United, intenţia noastră a fost, din primul moment, să aducem fanii în prim plan. Datorită acestei iniţiative, adevăraţii fani ai fotbalului au şansa să joace chiar pe terenul pe care Manchester United a câştigat un număr record de 20 de titluri şi pe care au jucat nume mari ale fotbalului, cum ar fi George Best, Sir Bobby Charlton şi Eric Cantona”, a declarat Susan Docherty, Preşedinte şi Director General Chevrolet şi Cadillac Europe.

    Cele trei echipe participante au fost Windle Labour (St Helens), Jubilee Rangers (Norwich) şi Cal’s XI (Darwin, Lancs). Echipa Windle Labour a câştigat competiţia, învingând cu 4-0 delegaţia revistei FourFourTwo în meciul final.

    Amatorii au fost selectaţi din peste 70 de echipe care au candidat pentru a participa la eveniment. Fiecărei echipe care şi-a depus candidatura i s-a cerut să dea un motiv pentru care ar trebui să fie aleasă, cum ar fi un sezon încununat de succese sau un eşec memorabil, în care a fost retrogradată într-o ligă inferioară.

    Gary Bennet de la Windle Labour a explicat modul în care echipa sa, după doar două meciuri câştigate în întregul sezon, a reuşit să evite retrogradarea, câştigând ultimele trei meciuri.

    Lee Cork, de la echipa Jubilee Rangers, a mizat pe faptul că echipa sa a sărbătorit o victorie dublă, în ligă şi în cupă. Cu toate acestea, Matthew Whitehead, directorul lor adjunct şi legenda clubului, fusese nevoit să stea pe tuşă cea mai mare parte a sezonului din cauza unei fracturi la gleznă. Echipa sa a dorit să îi ofere şansa de a-i conduce în competiţia de pe Old Trafford.

    Iar Calvin Ferguson, de la Cal's XI, a spus că echipa sa a avut un sezon greu şi, deşi a muncit din greu, cu un număr de jucători la limită, nu a reuşit să câştige niciun trofeu.

    Chevrolet a devenit Partenerul Auto Oficial al Manchester United ca parte a contractului de sponsorizare semnat în anul 2012. Logoul Chevrolet va apărea pe tricourile echipei Diavolii roşii începând cu sezonul 2014/2015. Chevrolet se asigură că fanii sunt principalii beneficiari ai sponsorizării, concentrându-se mereu pe aducerea suporterilor clubului și a fanilor fotbalului din toată lumea mai aproape ca niciodată de joc.

    Fanii sunt invitaţi să ia parte la discuţie pe facebook.com/ChevroletFC şi Twitter @ChevroletFC utilizând contul #DrivenBy.

    Compania Chevrolet a fost înfiinţată la Detroit în 1911 şi este pe locul patru în topul celor mai mari mărci de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de autovehicule şi camioane în peste 140 de ţari. Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant, performanţe energice, design expresiv, calitate înaltă şi conectivitate inteligentă prin Chevrolet MyLink. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculele de oraş Spark şi Aveo, SUV-ul de mici dimensiuni Trax, modelul compact Cruze, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul compact Captiva, modelul Malibu sedan de dimensiuni medii, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi  www.chevrolet.ro.

    Despre revista FourFourTwo
    Lansată în 1994, FourFourTwo este în prezent revista de fotbal cu cele mai mari vânzări din lume (tiraj în Marea Britanie: 84.365, ABC iulie-dec 2012; au fost acordate 12 licenţe de publicare în toată lumea), fiind publicată de Haymarket Consumer Media.


    Sursa: Chevrolet Romania



    vineri, 31 mai 2013, ora 08:37 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.