.
  • Chevrolet Trax primeşte punctajul maxim de cinci stele în cadrul testelor Euro NCAP


    ZURICH – Noul SUV de mici dimensiuni Chevrolet Trax a primit punctajul maxim de cinci stele din partea organizaţiei independente Euro NCAP (European New Car Assessment Program), care a făcut astăzi publice cele mai recente rezultate ale testelor. Trax este al şaptelea model Chevrolet care primeşte punctajul maxim din partea Euro NCAP, alăturându-se autovehiculelor Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu şi Captiva.



    În ciuda evaluării modelului Trax conform noilor protocoale mai riguroase ale Euro NCAP din 2013, acesta s-a dovedit a fi unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul său.

    „Designul exterior impunător şi robust al modelului Trax reflectă nivelul înalt de siguranţă pe care îl oferă. Siguranţa este, printre altele, unul din principalele criterii în funcţie de care clienţii aleg un autovehicul sau altul în cadrul segmentului SUV. Suntem mândri de punctajul de cinci stele obţinut în cadrul testelor NCAP, un rezultat care se ridică la aşteptările pe care clienţii le au de la noul nostru SUV de mici dimensiuni, Chevrolet Trax”, a declarat Susan Docherty, Preşedinte şi Director General al Chevrolet şi Cadillac Europe.

    Trax a obţinut un rezultat excelent de 94% din punctajul maxim posibil la categoria protecţia adulţilor din cadrul testelor de siguranţă Euro NCAP. Modelul Trax a primit, printre altele, punctajul maxim la testul de impact lateral, asigurând o protecţie optimă, pentru toate zonele corpului. Un rezultat bun a fost obţinut şi la testul de impact frontal, autovehiculul Trax oferind un nivel ridicat de protecţie împotriva leziunilor cervicale datorită scaunelor şi tetierelor reglabile, în eventualitatea unei coliziuni din spate.

    La categoria protecţia copiilor, Chevrolet Trax a obţinut un punctaj favorabil la testul de impact lateral şi instalarea sistemelor de reţinere a copiilor.

    În ceea ce priveşte categoria protecţia pietonilor, Euro NCAP a decis că bara de protecţie a modelului Trax asigură un nivel ridicat de protecţie generală a pietonilor, acordându-i punctajul maxim în acest sens.

    La categoria sisteme de asistenţă pentru siguranţă, echipamentele de siguranţă din dotarea standard a modelului Trax – cum ar fi sistemul de control electronic al stabilităţii şi asistentul pentru limitarea vitezei – a îndeplinit cerinţele de testare ale Euro NCAP.

    Chevrolet a dus conducerea în condiţii de siguranţă la un nivel superior prin introducerea sistemului Siri Eyes Free. Prin tehnologia Chevrolet MyLink disponibilă la bordul autovehiculului Trax, clienţii care deţin un iPhone* compatibil pot transmite o serie de sarcini aplicaţiei Siri, fără a-şi lua mâinile de pe volan, timp în care ei se concentrează asupra drumului.



    În România, Trax se poate deja comanda la distribuitorii Chevrolet.
    Modelul Trax le asigură cumpărătorilor o mare parte dintre avantajele unui SUV de dimensiuni normale, dar şi dinamica de conducere şi consumul redus de carburant caracteristice autovehiculelor mai mici. Trax oferă un nivel maxim de versatilitate, de la habitaclul său flexibil şi modern şi tracţiunea integrală activată la cerere până la conectivitatea sporită a Chevrolet MyLink.

    Autovehiculul testat de Euro NCAP a fost un model Trax cu nivel de echipare LT şi tracţiune pe puntea faţă, echipat cu un motor diesel cu o putere de 130 cp şi o cilindree de 1,7 l. Puteţi vedea rezultatele complete ale testelor aici.
    * Aplicaţia Siri este disponibilă în versiunea Beta numai pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPad (generaţia a treia şi a patra), iPad mini şi iPod touch (generaţia a cincea), necesitând acces la Internet. Este posibil ca asistentul Siri să nu fie disponibil în toate limbile şi în toate zonele, iar caracteristicile acestuia pot varia în funcţie de zonă. Se pot percepe taxe pentru transmiterea de date prin intermediul telefonului mobil.

    Compania Chevrolet a fost înfiinţată la Detroit în 1911 şi este pe locul patru în topul celor mai mari mărci de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de autovehicule şi camioane în peste 140 de ţari. Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant, performanţe energice, design expresiv, calitate înaltă şi conectivitate inteligentă prin Chevrolet MyLink. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculele de oraş Spark şi Aveo, SUV-ul de mici dimensiuni Trax, modelul compact Cruze, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul compact Captiva, modelul Malibu sedan de dimensiuni medii, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro.


    Sursa: Chevrolet Romania 



    joi, 30 mai 2013, ora 08:02

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.