.
  • Renault Captur a fost lansat oficial in Romania

     
    Bucuresti, 21 mai 2013: Surprinde viata! Acesta este indemnul sub care si-a facut aseara intrarea in Romania Renault Captur, primul crossover urban al concernului auto francez Renault. Noul model va fi disponibil incepand de pe 21 mai, in toata reteaua Renault, cu pret de pornire de 12.600 euro,TVA inclus.  In perioada 23 – 26 mai, toti cei care vor vizita showroom-urile Renault vor putea testa noul model in cadrul operatiunii Porti Deschise.

    Primul crossover urban al Renault imbina armonios elemente din trei universuri auto: stilul expresiv si pozitia de condus specifica unui SUV, habitabilitatea si modularitatea unui monovolum precum si manevrabilitatea si placerea de a conduce specifice unei berline compacte.

    Prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva 2013, pentru presa din Romania, Renault Captur a fost lansat oficial ieri, 20 mai, in cadrul unui eveniment unde cei peste 100 de invitati prezenti s-au integrat perfect cu spiritul noului model.

    Intr-o atmosfera relaxata, participantii au fost invitati sa exprime vizual, cu ajutorul doodle-urilor, ce inseamna pentru fiecare dintre ei ”Surprinde viata”. Doodle-ul, termen introdus in limbajul cotidian de anglo-saxoni, reprezinta desenele, schitele pe care le facem deseori fara sa ne dam seama si care surprind trairi sau momente. In cadrul evenimentului, invitatii au creat o galerie ad-hoc de doodle-uri desenand pe ecrane interactive.

    Mihai Bordeanu, Director de Marketing Renault Romania, a declarat: „Ne-am dorit sa ii facem noului Renault Captur o lansare care sa transmita inovatiile cu adevarat spectaculoase pe care le aduce consumatorilor intr-un cadru care sa reflecte spiritul acestei masini creata pentru a raspunde asteptarilor unei generatii deschise catre nou, caracterizate de entuziasm si nelimitata de prejudecati. Stim ca aceasta masina se incadreaza perfect in stilul de viata urban si liber si speram sa fie bine primita de cei care isi doresc o masina frumoasa si practica.”


    Renault Captur propune o serie de inovatii practice, in premiera pentru segmentul sau si se evidentiaza prin urmatoarele caracteristici:

    Stilul distinctiv si personalizare, doua atuuri de baza ale modelului:
     
    - Design expresiv ce se inscrie in noua strategie a marcii, valorizat prin sigla proeminenta, pozitionata vertical in partea frontala a modelului.
    - Silueta fluida si armonioasa subliniata de parbrizul inclinat si alungit, evocând miscarea si lejeritatea.
    - Rotile de dimensiuni mari ii confera un aer sportiv si dinamic.
    - Caroseria bi-ton permite diferentierea vizuala a pavilionului si a montantilor de restul caroseriei.
    - Personalizare ofertanta, realizata direct in uzina, ce permite peste doua sute de combinatii posibile pentru exterior si peste o suta de solutii pentru habitaclu.

    Inovatii si echipamente in premiera:
     
    - Compartimentul de depozitare „Easy life”, ce inlocuieste torpedoul clasic, cu o capacitate de 11 l si posibilitate de a fi accesat de catre sofer de pe scaunul acestuia.
    - Tapiteria „Zip Collection” detasabila si lavabila.
    - Bancheta culisanta si rabatabila 2/3 si respectiv 1/3 ce permite extinderea spatiului in habitaclu sau in portbagaj, dupa preferinte.
    - Planseu de portbajag reversibil.
    - Card de acces si demaraj, standard pentru toata gama.
    - Faruri de zi LED, standard pentru toate versiunile.
    - Camera video pentru marsarier (doar impreuna cu R-Link si MEDIA NAV).
    - ESP si Hill Start Assist, standard pentru toate versiunile.
    - Geamuri electrice fata si spate, oglinzi electrice, standard pentru toate versiunile.

    Tehnologie si conectivitate accesibila tuturor:
    - Tableta multimedia integrata Renault R-LINK, cu ecran tactil de 7 inch (18 cm), conectata la vehicul si la Internet.
    - Cutie automata cu dublu ambreiaj cu 6 trepte de viteza (EDC).

    Gama de motorizari 100% TURBO care vizeaza leadership-ul pe piata in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2, cu:
     
    - Noul motor Energy TCe 120 asociat unei cutii de viteze EDC cu 6 trepte de viteza (consum mixt 5,4 l /100 km si emisii 125 g CO2/km).
    - Motorul ultra-perfomant in 3 cilindri pe benzina, Energy TCe 90, cel mai economic din categoria sa: consum mixt 3,7 l /100 km si 96 g CO2 / km).

    Gama Renault Captur cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamiquesi trei motorizari: Energy TCe 90 si Energy TCe 120 EDC si Energy dCi 90.
     
    Preturile de lista pornesc de la 12.600 euro (TVA inclus), pentru versiunea de intrare in gama, Authentique EnergyTCe 90 si ajung pana la 17.200 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy TCe 120 EDC.



    Detalii suplimentare despre acest model gasiti in showroom-ul Renault - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro




    miercuri, 22 mai 2013, ora 11:52 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.