.
  • Auto Aiss Focsani a desemnat primul castigator al unui bon de benzina in valoare de 330 lei. Mai avem de dat inca 3 bonuri!


    In perioada 20 mai - 16 iunie 2013, in fiecare saptamana, in service-ul Auto Aiss din Focsani vom avea un castigator al unui bon de benzina in valoare de 330 lei.

    Castigator in prima saptamana al acestei campanii este domnul Florin Antohe, pe care il felicitam pe aceasta cale. Participa acum la campania noastra si poti fi chiar tu unul din cei 3 fericiti castigatori ramasi in cursa!


    Ce este Opel Service Favorit?
    Opel Service Favorit e cel mai nou Program de fidelizare a posesorilor de Opel. Programul presupune acordarea unor reduceri consistente din preţul pieselor originale şi din cel al manoperei.
    După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul nostru autorizat. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de producător, care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi. 
    Alte informatii despre aceasta campanie si despre Opel Service Favorit va rugam sa gasiti in acest articol.


    Detalii suplimentare despre aceasta actiune gasiti la dealerul dvs. Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro  


    marti, 28 mai 2013, ora 11:35

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.