.
  • Opel Astra Classic III controlează transportul rutier naţional


    42 de unităţi Caravan se află în folosinţa Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier



    Bucureşti. Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (I.S.C.T.R.) este organismul tehnic ce asigură la nivel naţional inspecţia şi controlul respectării reglementărilor în domeniul transporturilor rutiere. Ca urmare a licitaţiei de reînoire a parcului de automobile, Radacini Group a livrat către autoritatea rutieră un număr total de 65 de autovehicule, dintre care 45 de maşini Opel.

    Modelul predominant în flota I.S.C.T.R. este de acum Opel Astra Classic III. Maşina, preferată în varianta de caroserie Caravan, va deveni o obişnuinţă în peisajul rutier, modelele Opel fiind utilizate pentru controlul drumurilor din toată ţara. Dotate cu echipamentele necesare activităţii I.S.C.T.R., automobilele Opel Astra utilizează propulsorul 1,7 litri diesel, ce asigură atât eficienţa consumului, cât şi rapiditatea deplasării.

    Datorită ampatamentului său lung, modelul Opel Astra Classic III Caravan dispune de un portbagaj de mari dimensiuni, cu un volum de încărcare de 1.590 litri. Bancheta din spate rabatabilă fracţionat şi rabatarea scaunului pasagerului din faţă asigură un nivel optim de flexibilitate şi posibilitatea de a transporta obiecte cu o lungime de până la 2,7 m.

    Pe parcursul anului 2012, I.S.C.T.R. a întocmit 14.910 procese verbale de constatare, prin care au fost sancționate 15.446 contraventii.


    Sursa:  Opel Romania


    vineri, 3 mai 2013, ora 11:14

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.