.
  • Angajatii Renault România au oferit cadouri de Pasti unor copii din familii cu situatii dificile



    Un grup de 11 elevi din Mioveni cu rezultate bune la învățătură au primit marți, 30 aprilie, cadouri de Paști din partea a 300 de angajați ai Renault România, la inițiativa rețelei de femei din cadrul companiei, Women @ Renault. 

    Copiii au fost selectați, cu sprijinul Primăriei Mioveni, din evidenta familiilor cu situații financiare dificile, în baza rezultatelor școlare obținute de aceștia. 

    Cadourile, înmânate în cadrul unei întâlniri informale, la Centrul de Conferințe de pe platforma Dacia de la Mioveni, au constat în laptopuri (fiecare cu geantă pentru transport), dulciuri și obiecte promoționale. Valoarea totală a donațiilor făcute de cei 300 de angajați ai Renault România a fost de 13.000 lei, la care s-au adăugat și bonuri valorice de 375 lei. 

    Elevii provin de la Scoala Racovita, Scoala George Topârceanu, Grupul Agricol Mărăcineni, Colegiul Național I.C. Brătianu, Școala gimnazială Colibași, Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu, Liceul Tehnologic de Mașini Colibași. Printre ei figurează și doi olimpici naționali la matematică – Adrian Dina (clasa a XI) și Narcisa Vasile (clasa a XI-a), dar unii dintre ei s-au remarcat în concursuri de interpretare la pian, chitară, canto sau în competiții sportive (fotbal, box).  

    Inițiativa angajaților Renault România a fost salutată de Primăria Mioveni, prin reprezentatul său, Marilena Ionescu (consultant învățământ) și de directorul Școlii Gimnaziale Racovița, Adrian Dută, prezenti la înmânarea cadourilor.

    Rețeaua Women @ Renault România a fost creată în 2010 si reuneste angajate din toate entitătile grupului în România. În urmă cu doi ani, membrele rețelei au mai organizat o actiune umanitară de Pasti, în Mioveni, prin care au oferit alimente unor familii nevoiașe din localitate.


    Sursa: www.daciagroup.com / Auto Sima Beyer Focsani


    marti, 7 mai 2013, ora 08:11

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.