.
 • Auto Tivoli Focsani prezinta Fiat Panda Bi-Fuel, echipat acum cu sistem GPL


  Auto Tivoli Focsani prezinta Fiat Panda Bi-Fuel, echipat cu sistem GPL 

  Economic - pentru o afacere de succes
  Pretul final al unui litru de GPL reprezinta aproximativ 50% din pretul final al unui litru de benzina, acest fapt este datorat unui cost de productie scazut cat si dtorita faptului ca este un carburant ecologic in comparatie cu benzina sau motorina, fiind unul dintre combustibilii alternativi sustinuti de catre Uniunea Europeana pentru reducerea costurilor logistice si a noxelor la nivel european. Diferenta dintre benzina si GPL la nivel de kilometri parcursi este evidenta; astfel, cu 200 lei, circuland cu un Fiat Panda Bi-Fuel parcurgeti cu 487 km mai mult decat in varianta cu benzina.

  Ecologic - pentru familie si viitorul copiilor nostri
  Deoarece GPL este un carburant fara plumb, sulf, benzen si alte substante rezultate a diferitelor aditivari, cat si pentru faptul ca este admis in stare gazoasa se amesteca mai bine cu aerul rezultand o ardere completa fara depuneri de calamina si astfel emisiile poluante se reduc simtitor comparativ cu carburantii traditionali.

  Performant - pentru rezultate exceptionale
  Datorita noului sistem secvential de injectie a gazului ce include o unitate electronica STAG 4, dedicata injectiei de gaz, injectoare pe fiecare cilindru in parte si a reductorului TOMASETTO ce asigura o presiune constanta in functionare, performantele dinamice ale autoturismului raman neschimbate in functionarea pe GPL, autoturismul functionand in aceeasi parametri ca si pe benzina. 


  Detalii suplimentare despre acest model gasiti la partenerul dvs. Fiat - AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro


  luni, 13 mai 2013, ora 13:34

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.