.
  • Auto Aiss Focsani cauta castigatori. Poti fi chiar tu unul dintre ei!



    In perioada 20 mai - 16 iunie 2013, in fiecare saptamana, in service-ul Auto Aiss Focsani vom avea un castigator al unui bon de benzina in valoare de 330 lei. Participa la campania noastra si poti fi chiar tu unul din cei 4 fericiti castigatori!




    Ce este Opel Service Favorit?
    Opel Service Favorit e cel mai nou Program de fidelizare a posesorilor de Opel. Programul presupune acordarea unor reduceri consistente din preţul pieselor originale şi din cel al manoperei. 

    După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul nostru autorizat. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de producător, care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi. 

    Pentru ca maşina ta să îţi ofere aceeasi siguranţă şi confort în utilizarea zilnică are nevoie de verificări periodice, cel puţin o dată pe an, şi de lucrări de mentenaţă. Folosirea pieselor originale şi a personalului calificat din Service-ul Opel garantează o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor. 

    Astfel, în functie de vârsta masinii ai urmatoarele beneficii: 
    - Pentru maşini cu vârsta între 2 – 4 ani ai o reducere de 10% la toate piesele originale si manoperă 
    - Pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai o reducere 20% la toate piesele originale si manoperă.

    Veţi fi surprinşi să constataţi că oferta de preţ este comparabilă cu cea a unui service independent care nu foloseşte piese originale Opel, nu deţine personal instruit şi aparatură specifică maşinii voastre.


    In concurs participă toate facturile care au o valoare de cel puţin 800 lei fără TVA. Extragerea la sorţi a câştigătorului se face în fiecare zi de luni din perioada 27 mai - 17 iunie. Câştigătorul va fi informat telefonic de Centrul Telemarketing Opel România în ziua în care va avea loc extragerea. Bonul de benzină se va ridica de la sediul Auto Aiss Focsani. Pentru mai multe detalii vă rugăm consultaţi Regulamentul campaniei pe care îl puteţi  descărca gratuit de pe www.opel.ro


    Detalii suplimentare despre aceasta actiune gasiti la dealerul dvs. Opel - Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro  


    luni, 13 mai 2013, ora 12:10

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.