.
  • Opel îşi continuă drumul spre succes în Israel


    Opel Insignia, maşina oficială a membrilor parlamentului israelian

    Rüsselsheim/Ierusalim. Membrii Knesset, parlamentul israelian, vor conduce de acum Opel. Cincizeci dintre cei 120 de membri au Opel Insignia ca maşină oficială pentru călătoriile de afaceri. Împreună cu importatorul israelian al Opel, Shlomo Group, producătorul de automobile a câştigat cu oferta sa cererea făcută de Knesset parcul de vehicule. Primele 25 de maşini au fost livrate acum reprezentanților Parlamentului în Ierusalim de către Jürgen Keller, Director International Operations Opel, Lutz Jäckel, Director Vânzări, Marketing, Servicii Post-Vânzare Opel și Asi Shmeltzer, Managing Director al grupului Shlomo.

    "Piata israeliană are un rol important în ofensiva noastră de export. Faptul că am reușit să câștigăm interesul parlamentarilor, un grup de lideri de opinie important, este confirmarea impresionantă a succesului mărcii noastre în Israel, "a declarat Jürgen Keller la livrarea vehiculelor, și a adăugat: "Acest lucru arată clar că Opel continuă consolidarea poziției sale de succes în Israel ".

    Împreună cu Grupul Shlomo, Opel a lansat deja activităţile specifice brandului pe piața israeliană în 2011. În calitate de importator exclusiv, Shlomo are o reţea extinsă de distribuţie cu opt centre de vânzări și 14 stații de service. În jur de 5.000 de mașini noi au fost deja vândute în Israel în 2012. Modelele Opel sunt acum vândute în opt spaţii din Israel, deschiderea celui mai recent având loc la Ierusalim pe 15 aprilie 2013.


    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani


    joi, 25 aprilie 2013, ora 09:51

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.