.
 • GM va investi 230 milioane de euro în Centrul European de Dezvoltare de Produse Opel/Vauxhall


  Ruesselsheim/Detroit. GM a anunţat azi că va investi 230 de milioane de euro pentru noi facilități de testare la Centrul său european de dezvoltare de produse amplasat la sediul Opel din Ruesselsheim și în centrul de testare din Dudenhofen. Investiția va fi executată în următorii trei-patru ani. Informaţia vine la două săptămâni după ce Consiliul de Administraţie GM a vizitat operațiunile Opel în Europa și şi-a luat un angajament de a investi 4 miliarde de euro pentru viitoarele produse între 2013 și 2016.

   
  Anunțul este încă un pas înainte în eforturile GM de a consolida marca sa europeană Opel/Vauxhall și, în același timp, resursele de dezvoltare ale GM la nivel mondial în materie de produs prin sporirea flexibilității generale, vitezei și eficienței companiei și investirea în instrumente și echipamente comune la nivel mondial. Mai mult, investiția este un factor cheie pentru Opel/Vauxhall în dezvoltarea de motoare de generațiea următoare în conformitate cu reglementările europene și globale privind normele de emisii. Investitia include, de asemenea, o nouă staţie de combustibil, laborator audio si analiza de siguranţă.

  "Această investiţie semnificativă va dura zeci de ani și va asigura viitorul Centrului European de Dezvoltare de Produse", a spus Opel CEO și președinte al GM Europa, Dr. Karl-Thomas Neumann. "Dezvoltările realizate la Ruesselsheim vor viza motoare şi transmisii pentru Europa şi restul lumii. Aceasta mutare ne va da responsabilitate mondială în dezvoltarea motoarelor", a adaugat dr. Neumann.

  Noi dinamometre pentru motoare vor înlocui echipamente mai vechi, pentru a permite dezvoltarea următoarei generații de propulsoare pentru 2020 și dincolo de această dată. Mai mult, celulele de testare flexibile ce permit eficiență operaționale îmbunătățită vor fi implementate. Acest laborator de ultimă generaţie vor fi apoi conectat cu spaţiile GM din Pontiac și Torino.

  Ca parte a investiției, centrul de testare de la Dudenhofen va primi, de asemenea, capacități noi, cu o zonă de impregnare, atelier nou şi dinamometre pentru vehicule, pentru importante teste de emisii ultra-joase. Acest echipament global comun pentru GM va permite, de asemenea, proceduri de testare similare și generarea de date comparabile.

  Investitia este supusă aprobării Consiliului de Supraveghere Opel.


  Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani


  joi, 25 aprilie 2013, ora 09:59

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.