.
  • Dacia susţine 'Simfonia Lalelelor' şi 'Cupa Europei la Judo'


    Dacia este susţinătorul celor mai importante evenimente desfăşurate pe plan local: „Simfonia Lalelelor” şi „Cupa Europei la Judo pentru Cadeţi”, care vor avea loc la Piteşti, la sfârşitul lunii aprilie. 



    Constructorul auto va fi şi anul acesta alături de organizatorii „Simfoniei Lalelelor”, tradiţionala expoziţie dendro-floricolă internaţională, ajunsă la cea de-a XXXVI-a ediţie. Două vehicule Dacia Logan, două Dacia Sandero și Dacia Sandero Stepway au fost puse la dispoziţia organizatorilor pentru a fi utilizate la transportul invitaţilor.

    La fel ca în anii anteriori, programul de acţiuni dedicate „Simfoniei Lalelelor” va cuprinde şi spectacole de folclor şi muzică uşoară, dar şi competiţii sportive (cros).

    Un alt eveniment sportiv desfăşurat la Piteşti, în continuarea „Simfoniei lalelelor”, este „Cupa Europei la Judo pentru Cadeţi”. O flotă de patru vehicule Dacia va asigura şi transportul invitaţilor care vor participa la acest eveniment.


    Competiţia sportivă, găzduită pentru a doua oară de Piteşti, reuneşte sute de sportivi şi reprezentanţi ai federaţiilor de specialitate, arbitri etc. Cupa, organizată de Uniunea Europeană de Judo, Federaţia Română de Judo şi de Primăria Piteşti, va avea loc la Complexul „Sala Sporturilor” Piteşti, în perioada 27– 28 aprilie 2013.

    Dacia, cel mai important angajator din Argeş, este partener tradiţional al manifestărilor locale precum „Zilele oraşului Piteşti”, „Zilele oraşului Mioveni”, reuniunea regională a Club Logan, „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”.


    Sursa: www.daciagroup.com


    marti, 23 aprilie 2013, ora 10:09

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.