.
  • ADAM & YOU Café, locul de întâlnire cu Opel ADAM

    Nou local în Centrul vechi al capitalei


    Bucureşti. Modelul mini, şic şi urban de la Opel se află alături de restul gamei în showroom-urile partenerilor mărcii. Însă dincolo de expunerea în spaţiul formal al dealerilor, un model cu personalizări practic nelimitate, precum ADAM, a impus necesitatea unei prezenţe dedicate. În acest scop, o zonă foarte personalizată à la Opel ADAM s-a deschis în acest week-end mijlocul Bucureştiului.

    Fiind proiectat pentru a se simţi în largul său în oraş, ADAM este expus în perioada următoare chiar în Centrul vechi. Pe str. Gabroveni, la nr. 4, un nou local numit “ADAM & YOU Café” găzduieşte un model Opel ADAM ce îşi aşteaptă admiratorii existenţi, dar şi pe cei curioşi să afle mai multe informaţii despre cele peste 82.000 de personalizări posibile de interor şi cele peste 61.000 de exterior. Parte dintre acestea pot fi deja observate pe un model ADAM deja produs, prezent în permanenţă la cafenea.

    Primul client la cafea şi discuţii a fost Jojo, imaginea Opel ADAM. Cătălina Grama s-a întâlnit în centrul vechi cu trei prietene cărora, cu această ocazie, li l-a şi prezentat pe ADAM, noua ei maşină. Discuţii, cocktailuri personalizate ADAM, fashion şi planuri de cumpărături pentru petrecerea de sâmbătă, dar şi pentru alte drumuri în oraş – terasa nou inaugurată a avut parte chiar de elementele pentru care ADAM a fost dezvoltat. 

    Cafeneaua îşi aşteaptă oaspeţii zilnic de la ora 14.00, fiind deschisă până la ultimul client. Modelul lifestyle al Opel este expus lunile următoare, iar ADAM & YOU Café va fi locul de rendez-vous pentru cei care apreciază viaţa vibrantă a oraşului, ieşitul cu prietenii şi o maşină care se potriveşte perfect într-un astfel de context. 




    miercuri, 10 aprilie 2013, ora 13:17

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.