.
  • Opel, înapoi în viitor cu Feyenoord

    Opel este noul sponsor principal al clubul olandez Feyenoord


    Rüsselsheim. Un acord de patru ani a fost semnat, iar logo-ul Opel va fi plasat pe tricourile jucătorilor de la Feyenoord în intervalul 2013 - 2017. Parteneriatul marchează o prelungire a unei relații de lungă durată, care datează de aproape 30 de ani: Opel a fost sponsor principal clubului în intervalul 1984 - 1989.

    Vorbind luni la lansarea oficială a parteneriatului de la Stadionul De Kuip, Directorul Comercial al Feyenoord, Mark Koevermans, a spus: "Ne bucurăm să urăm bun venit Opel ca noul sponsor al clubului nostru. Opel are un pedigree impresionant și se bucură de un parteneriat de lunga durată și de foarte mare succes cu clubul nostru. Acesta parteneriat nu presupune doar prezenţa numelui Opel pe tricourile noastre. Opel va fi extrem de activ în susținerea dezvoltării relaţiilor noastre sociale, comunitare şi populare. "

    Karl Howkins, Managing Director, Opel Olanda, a declarat: "Suntem încântaţi să anunţăm parteneriatul nostru cu Feyenoord. Organizațiile noastre sunt mândre că au o istorie comună de prietenie de aproape 30 de ani. "Relația noastră puternică și asemănările culturale ne permit să livrăm inițiative extrem de interesante și inovatoare comune pe durata parteneriatului. Ambele părţi au planuri interesante și ambițioase - Feyenoord în dezvoltarea de talente fotbalistisitce tinere, iar Opel, cu planurile de lansa pe piață 23 de modele de autoturisme noi şi 13 motorizari noi până în 2016".

    Duncan Aldred, Vicepreşedinte Vânzări, Marketing și Servicii Post Vânzare Opel/Vauxhall Europa, a declarat: "Feyenoord și Opel au în comun numeroase valori de brand și filozofii. Ambele organizaţii sunt încetăţenite pe piața olandeză și ambele planifică interesante inițiative majore noi. "

    Ca parte a sponsorizării, directorii, antrenorii și jucătorii Feyenoord vor conduce o flotă de vehicule Opel.

    Antrenorul Ronald Koeman și secunzii Giovanni van Bronckhorst și Jean-Paul van Gastel deja conduceau modelul electric revoluționar cu autonomie extinsă al Opel, Ampera.

    Opel a fost sponsorul clubului Feyenoord între 1984 şi 1989 şi furnizorul oficial de automobile al clubului în intervalul 1984 - 2002 și începând cu anul 2010.
    În 1970, Feyenoord a fost primul club de fotbal olandez care a câștigat Cupa Europei și a continuat victoria în același an cu câştigarea Cupei Intercontinentale. În urma victoriilor din Cupa UEFA în 1974 și 2002, rămâne ultimul club olandez care a câştigat o competiţie europeană. Înfiinţat în iulie 1908, clubul are distincția de a fi unul dintre cele patru care nu a fost niciodată retrogradat din prima divizie olandeză, câştigând 14 titluri naționale, 11 Cupe si 2 Supercupe în Olanda.
    Feyenoord se alătură portofoliu Opel/Vauxhall în materie de cluburi europene de fotbal partenere, care include, de asemenea, Borussia Dortmund, Dusseldorf Fortuna, Leverkusen Bayer, Freiburg şi Mainz FSV SC (Germania), precum și toate cele patru echipe ale națiunilor în Marea Britanie (Anglia, Irlanda de Nord, Scoția și Țara Galilor).


    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani


    vineri, 8 martie 2013, ora 12:12

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.