.
  • Imbunatatiri Opel Movano: plus de economie, putere si confort

    • Reducere de combustibil de până la 8%, datorită sistemului Start/Stop
    • Capacitate de remorcare suplimentară de 15% pentru anumite modele Movano


    Rüsselsheim. Modelul comercial ușor al Opel, Movano, este acum chiar mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și, prin urmare, chiar şi mai ieftin în exploatare, datorită tehnologiei Start/Stop. Sistemul este acum disponibil în combinaţie cu toate transmisiile manuale de 2.3 CDTI 100 CP și 125 CP disponibile pe variantele de L1H1, ampatament scurt şi cea mai joasă înalţime.

    Acesta reduce consumul de carburant și emisiile cu până la 8 la sută, comparativ cu aceleași modele fără Start/Stop. De exemplu, o varianta combi Movano cu ampatament scurt şi cea mai joasă înlţime foloseşte acum doar 6,7 l/100 km sau 176 g/km de CO2.


    "După ce am adaugat Start/Stop pentru gama Movano, vehiculul utilitar ușor Opel este chiar mai atractiv pentru clienţii comerciali", spune Vicepreședintele Interimar Vânzări, Marketing și Servicii Post-Vânzare Opel, Duncan Aldred. "Costul de exploatare și mediul sunt factori cheie pentru clienții de flote. De aceea îmbunătățim în mod constant oferta Movano, pentru a putea satisface mai bine nevoile clienților noștri."


    Movano, acum echipat pentru sarcini mai mari și cu un plus de confort

    Îmbunătățirile suplimentare la oferta Movano includ o creștere de 15 la sută a capacităţii de remorcare. Capacitatea de remorcare (frânare) a variantelor de şasiu/dublă cabină Movano cu tracțiune spate (RWD) şi roţi duble spate (DRW) a crescut de la 3 la 3.5 tone, ca standard. În acest fel, aceste două variante Movano sunt chiar mai bine echipate pentru a face față sarcinilor grele de transport.

    O nouă opţiune care creşte confortul Movano la condus și îmbunătățește accesul la stația de încărcare este suspensia pneumatică. Caracteristica este disponibilă pentru toate versiunile 3.5 tone cu tracţiune faţă ale variantelor van şi șasiu/dublă cabină. Suspensia pneumatică este foarte uşor de utilizat, deoarece este controlată de la distanță. Poate ridica vanul șapte centimetri în plus de faţă de setarea standard și poate îl poate coborî cu 20 de centimetri. Încărcarea și descărcarea sunt astfel realizate mai ușor.
    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani




    vineri, 1 martie 2013, ora 10:48  

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.