.
  • Chevrolet îi face o surpriză unui fan al echipei Bradford City: o excursie de vis pe Wembley

    • Rugămintea plină de speranţă postată pe Facebook obţine 1,7 milioane de like-uri
    • Fanul urmează să călătorească 17.000 km pentru a-şi vedea echipa jucând
    • Echipa Bradford City mai slab cotată se va confrunta cu Swansea în finală

    Londra: Este visul oricărui microbist să îşi vadă echipa preferată jucând în finala din Cupa Angliei pe stadionul Wembley - însă când echipa joacă în liga a patra engleză, există multe şanse ca acest meci să fie unul unic.

    Pentru David Bowers, un fan împătimit în vârstă de 42 de ani, visul s-a împlinit, iar echipa sa preferată, Bradford City, urmează să joace duminică în finală cu Swansea City din Premier League. Bowers era hotărât să ajungă pe Wembley, în ciuda faptului că acum locuieşte în Australia, la aproape 17.000 km distanţă.

    Clubul Bradford a ajuns în finala de duminică după o evoluţie excelentă, din care au ieşit victorioşi asupra echipelor Wigan, Arsenal şi Aston Villa din Premier League.
    Iar Bowers va fi de faţă, datorită ajutorului acordat de Chevrolet. „Nu mi-a venit să cred că se va întâmpla cu adevărat.” a spus acesta. „Am realizat că voi merge pe Wembley doar când am primit confirmarea zborurilor. Orice s-ar întâmpla, acest meci este unul istoric pentru Bradford.” 

    Bowers s-a născut în Bradford şi a emigrat în Australia în urmă cu 15 ani, însă admiraţia sa faţă de echipă nu şi-a pierdut din intensitate. „Am urmărit mereu evoluţia echipei şi puţinele meciuri jucate care au fost difuzate la televizor”, a spus acesta. „M-am gândit că ar fi super dacă aş putea fi duminică pe Wembley, pentru a putea lua parte la istoria echipei.”

    Bowers a postat în glumă o fotografie cu el pe Facebook, în data de 24 ianuarie, alături de un mesaj prin care cerea un milion de „like-uri” pentru a-şi convinge soţia să îl lase să zboare în Marea Britanie pentru a urmări meciul. Însă după doar o zi şi 250.000 de like-uri, Bowers a început să creadă că îşi va atinge obiectivul.

    L-a ajutat şi faptul că Chevrolet i-a promovat „misiunea”, obţinând 1,7 milioane de like-uri şi permisiunea soţiei de a pleca. Chevrolet l-a ajutat chiar şi cu finanţarea călătoriei în Marea Britanie pentru a urmări confruntarea dintre Bradford şi Swansea City.

    „Unul dintre obiectivele noastre este de a sărbători acest meci de excepţie şi pasiunea fanilor din întreaga lume,” a declarat Alan Batey, vicepreşedintele departamentului global de marketing al General Motors. „Prin sponsorizarea pentru fotbal, avem posibilitatea de a-i ajuta pe fani să ajungă mai aproape de echipa lor preferată, chiar dacă nu este vorba de Manchester United sau Liverpool.”

    Ca bonus, Chevrolet a pus la dispoziţia lui Bowers un Chevrolet Volt pe întreaga durată a şederii sale, perioadă ce include ziua de naştere a mamei şi ultimul tratament pentru cancer mamar al sorei sale. 

    Din august 2012, Chevrolet a oferit bilete pentru 150 de fani din Boston, Massachusetts, S.U.A. până în Manchester, Marea Britanie şi Mornington, Victoria, Australia. Pe întreaga durată a campionatului, Chevrolet a legat prietenii cu fani din întreaga lume, oferindu-le şansa de a-şi vedea echipa preferată jucând.

    „Oferindu-le ocazia de a-şi vedea în realitate echipa preferată jucând, Chevrolet le permite fanilor să îşi sărbătorească pasiunea pentru fotbal, aducându-i din nou în mijlocul acţiunii,” a adăugat Batey.

    Chevrolet FC îşi actualizează fotografia tip „copertă” de pe Facebook pentru a-l prezenta pe „Fanul săptămânii”, sărbătorindu-i pe cei care dau dovadă de o pasiune înfocată şi de devotament faţă de echipa lor preferată.


    Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani



    vineri, 1 martie 2013, ora 10:38 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.