.
  • 50 de autoturisme Renault sunt la dispozitia organizatorilor pe toata perioada desfasurarii Festivalului Olimpic al Tineretului European


    Bucuresti, 14 februarie 2013: Duminica, 17 februarie, are loc festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), cel mai important eveniment sportiv organizat in ultimii ani in Romania. In calitate de partener oficial al FOTE, Renault Romania ofera 50 de autoturisme Renault pentru staff-ul Festivalului in perioada desfasurarii acestuia. Cele 50 de masini sunt noul Clio si Koleos. Cu ajutorul acestora, organizatorii se deplaseaza intre cele 5 spatii de desfasurare a competitiilor si vor putea ajunge la toate ceremoniile si intalnirile aferente organizarii acestui eveniment sportiv de amploare.

    Competitiile pentru cele 8 sporturi din cadrul FOTE se deruleaza in 5 puncte distincte: Poiana Brasov, Brasov, Predeal, Rasnov si Cheile Gradistei. Satul Olimpic se afla in Poiana Brasov, iar din acest punct pana in Brasov si Rasnov sunt 13 kilometri, pana in Predeal 36 de kilometri, iar pana in Cheile Gradistei 38 de kilometri. De asemenea, pentru Ceremonia Medaliilor, organizata in fiecare zi in care se deruleaza probe sportive, atat sportivii, cat si organizatorii, trebuie sa se deplaseze la Poiana Brasov, acolo unde are loc momentul de premiere.

    Despre sustinerea acordata FOTE de catre Renault, Octavian Morariu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a declarat: „Pentru organizarea unui eveniment sportiv de asemenea amploare este nevoie de o planificare atenta si de multa coordonare. Mai mult, trebuie sa avem in vedere toate aspectele, de la cele punctuale pana la cele de ansamblu, pentru ca totul sa iasa cat mai bine. Faptul ca avem suportul total al Renault pentru transportul organizatorilor pe perioada festivalului raspunde unei nevoi reale si le multumim mult pentru sprijin.”

    Renault este, totodata, si masina oficiala care a purtat Torta Olimpica de la Aeroportul Otopeni la Sediul COSR, care a insotit sportivii participanti in cadrul stafetei din Bucuresti si care a dus apoi Torta la Brasov. Flacara Olimpica va fi aprinsa in cadrul Ceremoniei Oficiale de Deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, editia 2013, care va avea loc Duminica, 17 februarie, pe Arena Sportiva Ion Tiriac a Liceului cu Program Sportiv din Brasov.


    Sursa: Renault Romania / Auto Sima Beyer Focsani


    Joi, 21 februarie 2013, ora 08:37 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.