.
  • Joachim Koschnicke, nou Vicepresedinte pentru Relaţii Guvernamentale

    Rüsselsheim. Joachim Koschnicke (40) a fost numit Vice Preşedinte Relaţii Guvernamentale Europene, începând de la 1 ianuarie 2013. În această pozitie, el este responsabil de construirea si extinderea relaţiilor pan-europene cu institutii si organizatii politice, precum si guverne, asociatii si companii.


    Koschnicke a detinut functii de conducere de mai multi ani si are o vastă experientă în strategia politică si zona de comunicare. A studiat dreptul si administrarea afacerilor la Bonn si Heidenheim. Koschnicke şi-a început cariera profesională ca şi consultant intern pentru planificare strategică la BSH Bosch şi Siemens Hausgeräte GmbH. În 1999, s-a mutat în politică si a devenit consultant intern si membru al departamentului de planificare strategică al CDU Germania. Din decembrie 2000 până în ianuarie 2005, a fost sef de personal al secretarului general al CDU. În ianuarie 2005, a fost numit director de planificare si comunicare strategică al CDU Germania. În cea mai recentă pozitie ocupată, Joachim Koschnicke a fost Managing Partner al “Forsa Gesellschaft für Sozialforschung und statistische Analyse mbH”.

    "Cu Joachim Koschnicke ne continuăm consolidarea echipei de management. Cu trecutul profesional său si vasta experientă, sunt sigur că va avea o contributie substantială la succesul pe termen lung al Opel/Vauxhall ", a declarat Steve Girsky, Presedinte al Consiliului de Supraveghere Opel si Vicepresedinte GM.



    luni, 14 ianuarie 2013, ora 08:11

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.