.
 • Chevrolet - „Find New Roads”


  DETROIT – Chevrolet este marca auto cu cea mai rapidă creştere la nivel mondial şi, pe măsură ce continuă să se extindă la nivel global, îşi aliniază operaţiunile de inginerie, design şi vânzare cu amănuntul sub umbrela unei singure viziuni şi platforme de comunicare – „Find New Roads”.

   

  Baza acestui principiu nou este moştenirea Chevrolet privind inovaţia şi angajamentul de a lua deciziile potrivite pentru clienţi. „Find New Roads” ( „Descoperă noi trasee”) va deveni un standard al mărcii pe măsură ce dezvoltăm noi produse şi tehnologii comercializate în peste 140 de pieţe.

  Conceptul „Find New Roads” adoptă spiritul ingenios ce s-a regăsit în ADN-ul Chevrolet încă de la început şi va ghida în continuare toate aspectele ce ţin de evoluţia afacerii noastre,” a declarat Mary Barra, vicepreşedinte senior al departamentului global de dezvoltare a produselor. „De aproape un secol comercializăm autovehicule Chevrolet în întreaga lume, însă nu am avut niciodată o singură viziune globală.

  Pe măsură ce dezvoltăm noi produse, designerii şi inginerii noştri vor putea descoperi soluţii mai inteligente pentru a răspunde nevoilor clienţilor şi pentru a le asigura o viaţă mai bună.”

  De la lansarea în 2009 a modelului Cruze sedan de dimensiuni medii – primul autovehicul cu adevărat global al mărcii – vânzările Chevrolet au crescut cu aproximativ 38%.  

  „Acesta este momentul potrivit pentru lansarea acestei iniţiative, din moment ce în 2013 vom lansa peste 20 de autovehicule la nivel global,” a declarat Alan Batey, vicepreşedintele departamentului de vânzări, service şi marketing global pentru S.U.A. „Ne extindem în mod continuu la nivel global, în special pe pieţele emergente cheie, iar conceptul „Find New Roads” ne va asigura un plus de consecvenţă – atât la nivel intern, în ceea ce priveşte angajaţii, cât şi la nivel extern, pentru clienţi.”

  Abordarea Chevrolet privind experienţa de marketing şi vânzare cu amănuntul se aliniază deja la această nouă viziune globală. Anul trecut, Chevrolet a ales compania Commonwealth, o agenţie de publicitate nou-apărută pe piaţă, pentru a administra promovarea mărcii în întreaga lume. De asemenea, marca a lansat un program de instruire a personalului, pentru ca angajaţii să abordeze fiecare aspect al activităţilor astfel încât să optimizeze experienţa de vânzare.

  Pe lângă faptul că asigură stabilitatea internă a mărcii Chevrolet, conceptul „Find New Roads” va fi utilizat în operaţiunile de promovare din întreaga lume, începând cu acest trimestru în Statele Unite ale Americii.

  „„Find New Roads” va permite întregii companii să promoveze o temă consecventă în privinţa mărcii şi, în acelaşi timp, va constitui un mesaj extern potrivit pentru toate pieţele,” a declarat Batey. „Tema funcţionează atât în cazul pieţelor mature precum S.U.A., cât şi pentru pieţele emergente precum Rusia şi India, unde potenţialul de creştere continuă înregistrează cele mai ridicate valori.”


  Sursa:  Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani


  miercuri, 9 ianuarie 2012, ora 12:55

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.