.
  • Nissan te trimite la Dubai!




    Nissan Romania organizeaza un super-concurs care are ca premiu o excursie la cursa de 24 de ore de la Dubai; iar participarea se realizeaza parcurgand aplicatia “Profil de driver” si completand formularul cu datele de contact.

    Despre Nissan GT Academy


    Nissan GT Academy e singurul proiect din lume unde gamerii isi pot vedea visul cu ochii: sa treaca din fata calculatorului la volanul unui bolid adevarat de curse. Un pilot profesionist are nevoie de ani buni de antrenamente.




    Spaniolului Lucas Ordonez i-au trebuit insa doar 3 luni pana sa-si ia licenta de pilot profesionist. L-au ajutat mult si jocurile pe calculator. In 2008 a trecut de 25.000 de concurenti si anul asta s-a batut in cea mai tare cursa din lume - cea de 24 de ore de la Le Mans. Si francezul Jordan Tresson a batut anul trecut 90.000 de gameri si acum e pilot in campionatul GT 4. In 2011 s-au inscris la GT Academy nu mai putin de 1 milion de gameri. Doar 6 dintre ei au ajuns in marea finala si nul singur a avut insa sansa sa ia startul la cursa de 24 de ore de la Dubai, din 12 ianuarie 2013.









    miercuri, 19 decembrie 2012, ora 11:47

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.