.
 • Mos Craciun a venit mai devreme pentru Sir Alex Ferguson
    Managerul echipei Manchester United a primit un autovehicul electric cu autonomie extinsă Chevrolet Volt  
      „Este autovehiculul viitorului” - Sir Alex Ferguson
  Manchester, Marea Britanie. Sir Alex a intrat în posesia unui autovehicul electric cu autonomie extinsă Chevrolet Volt ca parte a contractului de parteneriat încheiat de clubul din Manchester cu producătorul auto global. Modelul Volt poate parcurge distanţe de până la 50 de mile (80 km) fără a consuma benzină şi fără a emite gaze poluante – şi cu un nivel de zgomot aproape imperceptibil – înainte ca generatorul integrat să intervină pentru a extinde autonomia autovehiculului cu încă 300 de mile (500 km).

  Sir Alex Ferguson, managerul echipei Manchester United, a declarat: „Cred că Volt este pur şi simplu fenomenal. Un prieten de-al meu a condus unul în SUA şi îmi povestea încontinuu de el, astfel încât, imediat ce s-a ivit ocazia, mi-am zis că o să-l încerc, pentru că este cu adevărat autovehiculul viitorului. Sunt foarte încântat de el.”

  Chevrolet Volt este disponibil pe cele mai mari pieţe auto din Europa şi a câştigat, printre multe alte distincţii, prestigiosul premiu „Autovehiculul anului 2012 în Europa”. Modelul Volt poate parcurge distanţe de până la 50 de mile (80 km) pe baza energiei stocate în bateria sa litiu-ion de 16,5 kWh. Atunci când bateria modelului Volt se descarcă, intră în funcțiune instantaneu un generator alimentat cu benzină, pentru a extinde autonomia de conducere cu încă 500 de kilometri, în cazul unui rezervor plin.

  De la punerea în vânzare a modelului, acum doi ani, proprietarii de autovehicule Chevrolet Volt din SUA au parcurs în total peste 100 de milioane de mile (aproximativ 160 de milioane de kilometri) utilizând exclusiv propulsia electrică.

  Proprietarul obișnuit al modelului Chevrolet Volt conduce peste 65% din timp în modul exclusiv electric, pentru care a fost proiectat autovehiculul, utilizând generatorul alimentat cu benzină doar pentru călătorii mai lungi. În mod obișnuit, între două alimentări, deținătorii de autovehicule Volt parcurg aproximativ 900 de mile (1.448 km), anume conduc o lună și jumătate.

  Chevrolet este în prezent Partenerul Auto Oficial al Manchester United şi va fi sponsorul de pe tricourile jucătorilor începând cu sezonul 2014/2015.

  Câţiva jucători şi membri ai staff-ului vor primi la rândul lor câte un autovehicul Chevrolet ca parte a contractului de parteneriat încheiat de club cu General Motors. 

  Printre aceştia se numără fostul campion mondial şi jucător de legendă al echipei Manchester United, Sir Bobby Charlton, care a primit un autovehicul Chevrolet Captiva cu şapte locuri.

  Sir Bobby a afirmat: „Fiecare autovehicul îţi oferă puţină bucurie; acesta este un model cu adevărat incitant. Abia aştept să îl conduc pe drumurile cu serpentine şi podurile mici din apropierea zonei unde locuiesc şi, fiindcă are tracţiune integrală, voi putea să observ totul de la înălţime. Arată extraordinar. Este un autovehicul remarcabil şi sunt foarte mulţumit de el.”


  Despre Chevrolet
  Chevrolet este cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors, cu vânzări anuale de peste patru milioane de autovehicule în peste 140 de ţări. Este cea de-a patra marcă auto internaţională în materie de vânzări şi, de asemenea, una din mărcile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet îmbină designul avangardist cu performanţa, inovaţia şi caracterul practic. Acestea oferă un raport calitate-preţ excelent. Înfiinţată în anul 1911 în S.U.A. de către emigrantul elveţian Louis Chevrolet, marca şi-a aniversat centenarul în 2011. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback şi station wagon, modelul sedan de clasă medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. În 2012 Chevrolet lansează modelul Cruze station wagon şi modelul sedan de clasă medie Malibu. Puteți găsi mai multe informaţii despre Chevrolet accesând http://www.chevrolet.ro/ sau Media Chevrolet România .
     

  Despre Manchester United
  Manchester United este cel mai cunoscut club de fotbal din lume, are aproximativ 659 de milioane de suporteri şi a fost declarat recent cel mai valoros club sportiv din lume de către revista Forbes. Fondat în 1878, clubul a câştigat de 19 ori campionatul englez, un număr record, la care se adaugă 11 cupe ale Angliei, 3 Cupe ale Campionilor Europeni/Ligii Campionilor, 1 Cupa Cupelor UEFA, 1 Campionat mondial al cluburilor FIFA, 1 Cupă Intercontinentală şi 4 Cupe ale Ligii. Managerul echipei, Sir Alex Ferguson, este managerul cu cel mai mare succes din istoria fotbalului britanic.

  Sursa: Chevrolet Romania / Auto Aiss Focsani


  marti, 18 decembrie 2012, ora 11:50

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.