.
  • Opel, pe drumul cel bun pentru crestere în Turcia

    • Salonul Auto de la Istanbul cu ADAM, Mokka şi Astra sedan
    • Alfred Rieck, membru în Boardul de Conducere, inaugurează standul Opel
    • Peste 50.000 de unităţi Opel prognozate în acest an


    Rüsselsheim/Istanbul. Turcia este una dintre pietele cele mai importante de creștere pentru marca Opel. Acest lucru a fost subliniat şi de către Vice Președintele Opel pentru Vânzări, Marketing si Servicii Post Vânzare, Alfred Rieck, la debutul Salonului Auto Internațional de la Istanbul (2 - 11 noiembrie 2012). Rieck a spus: "În acest an vom vinde mai mult de 50.000 de vehicule, crescând cota de piaţă de la 6,0 până la o valoare estimată de 6,3 la sută. Aceata va fi cea mai mare cotă a noastră din 2005. Opel este unul dintre importatorii de top în Turcia si unul dintre cele mai populare branduri. Vom construi pe aceste premise și vom fi mai performanţi decât cresterea pietei locale."

    Strategia companiei de creștere se bazează pe imaginea sa de brand, un portofoliu puternic de produse si o retea de dealeri de încredere. În plus, ofensiva Opel ce include noi motoare, chiar mai eficiente și mai ecologice, este de așteptat să îi crească în continuare popularitatea printre clienții săi turci.

    Noul Opel ADAM sărbătoreste premiera sa din Turcia la Istanbul. În afară de acest model mic, şic, urban, sub-compactul SUV Mokka, alături de Astra sedan vor fi punctele principale de atracţie ale standului Opel. Peste 200 de companii îşi vor dezvălui noile produse la Istanbul. Până la un milion de vizitatori sunt asteptati la salonul auto al Turciei, care are loc la fiecare doi ani. Această performanţă îl face al treilea cel mai mare salon auto din acest an, după Geneva si Paris.



    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani


    luni, 5 noiembrie 2012, 08:17   

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.