.
  • Noul Chevrolet Cruze SW va sosi la sfârsitul verii



    Noul model Chevrolet va debuta la finele lunii august. Cruze Station Wagon va avea cinci motorizări Euro 5 si este destinat familiilor active. Portbagajul dispune standard de un volum de 500 de litri.


    Chevrolet va continua ofensiva pe piata europeană cu două modele oferite în premieră. Gama va fi completată din iulie de sedanul Malibu, noua navă amiral a mărcii americane, iar la scurt timp va urma si noul Cruze Station Wagon. Preturile compactei de familie nu sunt cunoscute, în schimb producătorul a anuntat că pe piata germană primele exemplare vor putea fi comandate la sfârsitul lunii august.

    Conceput special pentru clientii Bătrânului Continent, noul Cruze SW va dispune de cinci motorizări ce îndeplinesc standardul de emisii Euro 5. Vor fi trei versiuni pe benzină 1.6 litri – 124 CP, 1.8 litri – 141 CP si un nou motor de 1.4 litri.

    Amatorii de modele diesel vor putea alege între unitatea economică 1.7 VCD de 130 cai putere cu un consum de 4,5 litri si unitatea de 2.0 litri ce produce 163 cai putere.

    „Varianta Cruze Station Wagon acoperă un segment de piată important. Aceasta răspunde cerinţelor şoferilor din Europa în ceea ce priveşte designul distinctiv, dinamica de conducere, spaţiul şi rentabilitatea”, sustine Susan Docherty, preşedinte şi director general al Chevrolet Europe.

    Noul model este descris de Chevrolet ca ”dinamic si spatios, fiind destinat pentru familiilor active”. Interiorul va aduce calitate de top si materiale rezistente la uzură. Printre dotări se află o cameră video pentru manevrele în marsarier, ABS, ESP, aer conditionat si tehnologia MyLink prin care pot fi accesate functiile telefoanelor inteligente.

    Cruze Station Wagon măsoară 4.675 mm lungime si oferă standard un volum de 500 litri, care poate creste la 1.500 de litri prin rabatare banchetei.


    via www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani



    vineri, 18 mai 2012, 14:34

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.