.
  • Yvan Muller si Chevrolet câstigă prima cursă de la Valencia



    Un debut de sezon excelent pentru Yvan Muller si Chevrolet. Francezul a reusit a treia victorie consecutivă în mondialul de turisme (WTCC). Muller a terminat primul, urmat de Tarquini si Coronel.


    Yvan Muller si-a adjudecat victoria în prima din cele două curse programate astăzi pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia. Plecat din pole-position, francezul de la Chevrolet si-a păstrat pozitia până la final, reusind astfel a treia victorie din sezonul 2012. După ce a dominat la Monza, actualul lider al Campionatului Mondial de Turisme a luat un avans considerabil în clasamentul pilotilor.

    Este pentru prima oară în istoria mondialului de turisme când un pilot reuseste hattrickul la încept de campionat.

    ”Prima cursă de la Valencia a fost perfectă. Echipa a făcut o treabă foarte bună, setările masinii fiind excelente”, a declarat Yvan Muller. ”Am avut un start bun si am încercat să ma distantez în primele tururi. Lupta pentru locul doi mi-a permis să i-au un avans important, asa că singura mea preocupare a fost să nu uzez prematur anvelopele”

    Muller nu a avut rival în prima cursă fiind urmat de Gabriele Tarquini si Tom Coronel care au luptat pentru locul doi. Bătălia pentru pozitia secundă i-a permis francezului să se desprindă de restul plutonului si să detină controlul până la linia de finis.

    Chiar dacă nu au ajuns pe podium, celelalte două modele de uzină Chevrolet, pilotate de Rob Huff si Alain Menu, au adus puncte importante pentru constructorul american. Huff a încheiatr cursa pe locul 4, iar Menu pe locul 5. În spatele acestora s-a aflat Pepe Oriola, care a primit si trofeul Yokohama.

    Ultimele locuri ce aduc puncte sunt ocupate de Franz Engstler, Tiago Monteiro si chinezul Darryl O’Young.


    via www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani


    joi, 5 aprilie 2012, 10:25

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.