.
  • Alain Menu aduce din nou Chevrolet pe primul loc




    A doua victorie pentru Chevrolet pe circuitul de la Valencia. De această dată Alain Menu este cel care a trecut primul linia de sosire. Podiumul este completat de doi piloti BMW.


    Alain Menu a întrerupt sirul de trei victorii a actualului lider din campionat printr-o victorie superbă în etapa desfăsurată în Spania. Pilotul elvetian s-a impus în a doua cursă de pe circuitul Ricardo Tormo care s-a dovedit extrem de palpitantă. Astfel, Chevrolet pleacă de la Valencia cu două locuri întâi si un bagaj care acum adună 173 de puncte.

    Menu a bifat prima victorie din acest sezon la capătul unei curse în care ar fi putut abandona de două ori după acrosajele cu Tom Coronel si Stefano D’Aste. După o manevră spectaculoară în virajul al doilea, Menu îsi depăseste rivalii si pleacă în cucerirea primului loc, pe care îl si cucereste în ciuda atacurilor lansate de Coronel.

    După rezultatul de la Valencia, pilotul echipei de uzină Chevrolet acumulează 61 de puncte si ocupă locul secund în clasament, la 27 de puncte de liderul Yvan Muller.

    ”Am făcut câteva depăsiri frumoase si m-am apropiat de Rob Huff pentru o câtva timp, însă nu am avut oportunitea de a-l ataca. A doua cursă a fost interesantă si cu o luptă strânsă. A fost una din cele mai frumoase victorii pentru mine. Astăzi am fost norocos. După incidentul cu Tom Coronel am reusit să revin si să câstig”, a declarat Menu.

    Lupta pentru locurile 2, 3 si 4 a adus spectacolul dorit în cursa pentru un punctaj cât mai bun fiind angrenati Norbert Michelisz, Franz Engstler, Rob Huff si Pepe Oriola.

    Alături de Menu au mai urcat pe podium Tom Coronel (BMW) si Stefano D’Aste (BMW).

    Locurile 4 si 5 apartin tot unor piloti BMW, Norbert Michelisz, Franz Engstler, urmati de Robert Huff pe 6. Câstigătorul primei curse, Yvan Muller a încheiat-o pe cea de a doua abia pe locul 8.

    Următoarea etapă are loc între 13 si 15 aprilie în Maroc.


    via www.autopassione.ro / Auto Aiss Focsani


    joi, 5 aprilie 2012, 10:29

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.